Hamilelikte topuk ağrısı olur mu?

Meryem Aslan

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
19
10
8
29
2 aylık hamileyim kilo almadım. 3 4 gündür sadece sol ayak topuğum ağrıyordu. Bugün şiddetli olmaya başladı üstüne basamıyorum sadece sol ayak topuk bölgesi. Sebebi ne olabilir acaba topuk dikeni yada gebelik ile ilgili midir diye düşünüyorum sizce?

Daha neler ya kirpiğiniz düşse hamilelik olabilirmi diye soracaksınız
Hani canim benim ağırlığımız artiyor gebelikte kilo alıyoruz ayakta da cok durunca baski oluşuyor dun acile gittim doktor bile gebelikten odem topluyor olabilir demisken pardon da bu alayci tavriniz nedendir :))??

Bebiş hayırlı olsun sağlıkla kavuşun Her bünyede değişik şeylere sebep olabiliyor. Hatta aynı anne ikinci üçüncü gebeliklerini her birinden farklı geçirebilir.
Bir doktorunuza danışın, gerekli tedbirleri alır.
Geçmiş olsun

Hani canim benim ağırlığımız artiyor gebelikte kilo alıyoruz ayakta da cok durunca baski oluşuyor dun acile gittim doktor bile gebelikten odem topluyor olabilir demisken pardon da bu alayci tavriniz nedendir :))??
2aylık hamilelikte neyin kilosu ? Çocuğun ağırlığı 500gramken 7-8 aylık olsa tamam.

Mesela benim ilk bebegim ama 3.gebeligim canim neredeyse 75e dogru gidiyorum önceki gebeliklerimden oturu kilo aldim sürekli... Malesef 2 aylık gebe (ben 3bck)bebekten oturu kilo almasa da kendi kilosundan oturu sikinti yaşayabilir. Ki ben hamile kaldığım gunden itibaren kilo alan almaya da devam eden bi bünyeye sahibim sebebi gebeliktir demiyorum ayagin o sekil olacagi vardir gebelikte cabasidir, postu acan hanimefendiyi de blmyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…