Hamilelikte troid hapı kullananlar dogumdan sonra ne yapmaliyiz

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Doğumdan sonra emzirirken troid hapı kullanan var mi.dogumdan sonra hasimato belirti verdi mi?benim sözde hafif vardi.hamilelikten önce işimi sansa bırakmayıp troid hapimi ictim.gebeliktede ictim doğurunca biraktim.tahlil yaptirmadim.yüksek çıksa hapa başlasam süte geçip bebeğimi etkilemez mi.troidle sütün artip azalmasi ile bir bag var mi.

ihmal etmeyin. vücudun dengesi değişti.
devam etmeniz gerekiyor olabilir.
basit bir kan tahlili sonuçta..

Tiroid bir anda yükselir ruhunuz duymaz Allahım korusun.
Çünkü belirtileri çok sıradan. Halsizlik,yorgunluk,saç dökülmesi,kilo verememe vs.
Takip altında olmalısınız.

Bende doktoruma soracağım önümüzdeki hafta. Şu an kullanıyorum tiroit hapi,ayda 1 kan veriyorum doz ayarlanıyor,doğumuma az kaldı zaten,muhtemelen doğum öncesi son tahlilim olur bu,doktor takipte kalalim veya ilaca devam derse devam edeceğim.
Ki zaten bu içtiğimiz hormon,vucudumuzda yeterli olmadığı için kullaniyoruz gebelikte bebeğe ve anneye yetemediği için. Emzirirkende kullanilabilir diye düşünüyorum

Doktorunuza danışın bunu..
Bazı ilaçlar gebelikte içilebilirken, emzirirken içilmemesi veya değiştirilmesi gerekebilir..

Test yaptırmayı da ihmal etmeyin..

Yarın test yaptiracagim fakat anti tpo anti tg ye de baktirmak istiyorum.sonuçları yazarim.

Back
X