Hamilelikte troid sorunu Ve düşük

Hemen git daha fazla aksatmadan.gebelikte 2nin altında olmasını istiyor dr.lar.başta zeka geriliği olmak üzere bir çok zararı var bebege.endokrin bölümünden randevu al. Oyalanmamis olursun
İlacımı aldm canım hemen yarın sabah kullanmaya baslayacagm hemen ac karnına sabah

Haklısın canım bazen nasil anlatacaklarını bilemiyorlar insan tedirgin oluyor tabi karşısındaki bir de hamile stres yapacak bunlara göre uygun bir şekilde anlatması lazım hayırlısıyla düzelir inşallah canım değerler

Hangi ilacı verdi canım doktorun ne kadarlık bir dozla başlamanı tavsiye etti..1ay sonra da tekrar gidersin zaten ondan sonrası hep rutin hamilelik süresince devam ediyor...Her ay kontrolde kan tahlili ile tsh kontrol ediliyor

İlacımı aldm canım hemen yarın sabah kullanmaya baslayacagm hemen ac karnına sabah
İlk 15 hafta bebek troid hormonu acisindan sana bagimli . 15. Haftadan sonra kendi troidi calisiyor. 15. Haftadan sonra ufak tefek farklilar olsada endise etme. Suanki degerin aman aman cok yuksekte degil onemli olan serbest t4 degerin

İlk 15 hafta bebek troid hormonu acisindan sana bagimli . 15. Haftadan sonra kendi troidi calisiyor. 15. Haftadan sonra ufak tefek farklilar olsada endise etme. Suanki degerin aman aman cok yuksekte degil onemli olan serbest t4 degerin
Çok sağol canımm bugun başlıcam hapıma keşke doktorlarda böyle konussaydı

Amin canım cok sağolasın
in

Doz 25 canım euthyrox hap adı canm

z
Benimkiyle aynı dozda başlangıç yapmış:) Ben baştan beri hep aynı söz kullanıyorum hafta sonları 25ligin de yarısını iç dedi doktor kırıp içiyorum o günler de inşallah duzelicwk canım korkma sen bile şaşıracaksin bu kadar kısa sürede düzelme olur mu diye :)

Doz 25 canım euthyrox hap adı canm

z
Ben de troid hastasiyim onur boyu ilac kullanicam. Bebege zarari yok. İcinde nasil kullanacagi kismi var ona gore kullankisa surede kontrol altina girer duzgun kullandiginda. Ben ameliyat oldum hamile kalmadan once troid bezlerimin hepsi alindi . Cok korkuyordum doz ayarlanabilir mi diye. Gayet iyi gitti.

Geçmiş olsun canım ben içeriğini anlatılmadından korktum çok

İnşallah öyle olur canm her sabah sekizde aç karnına içiyorm yemekten yarm saat önce bugun basladm

bende tiroid hastasıyım uzun zamandır kullanıyorum ilacı ilk 25 sonra 50 şimdide 75 mg kullanıyorum umarım bende hamile kalırım

Gideceğim canim sagol. inş sorun yoktur saglik ocaginda yaptirmistim belki de yanliş ölmüşlerdir.daha önce de öyle olmuştu ..aslinda eniştem doktor ona soylemistim t3 t4 normal tek basina tsh bir sey anlam ifade etmez demisti hem tsh cok yuksek degil demişti biraz da ona güvendim .ama artmis da olabilir

Merhaba canim bugun dahiliye doktoruna gittim tekrandan ölçtük .tsh 3 çikti digerleri normal çikti.3 hafta sonra gel , takip edelim dedi 3ün üzerinde olursa ilaç başlarim dedi .. ilac vermedi bebek inş etkilenmiyordur ya 5.ayimdayim etkilendiyse de artik geç degil mi

merhaba kızlar ,
bende de hamıle kalmadan 3 ay once hiper troidi cıkmıştı tsh 0,006 cıktı yanı cok hızlı calıstıgı ıcın degerım cok dusuktu.ilaca basladım üç ay sonra doktor hamıle kalabılırsın bu ılacı her halukarda kullacansın dedı. bende o ay hamıle kaldım ztn.kadın dogumda kan verdıgımde tsh 0,0000 yanı yok olmuş iyice.doktor 50 mg kullandıgım ılacı gunde ıkıye cıkardı. degerın dusuk olması dusuge neden oluyor. yuksek olursa ve onune gecılmezsede hamıle kalamama kalınırsada zka gerılıgıne neden olur demıstı.ama genel olarak hamılelıkte bu degerler oynarmıs zaten.ılacları doktor kontrolunda kullandıktan sonra hıc sorun olmz allahın ıznıyle.

Mutlu yıllar kızlar sağlıklı,huzurlu ve bebişli yıllarınız olsun yeni yılınız kutlu olsun canımsınız.

Evet canım serbest t3-t4 değerleri de önemli tabi kan tahlilinde ayrıntılı baktıklarında o değerlere bakıyorlar tsh ile birlikte ne güzel enişten doktormus ondan da bilgi alırsın:)

2. Trimesterda olduğun için 3 normal canım benim doktorum da öyle söylemişti çünkü..Hem senin avantajın serbest t3 ve t4 hormonlarının normal seviyede çıkması doktorunun dediğini dinle sen tekrar gitmen gerektiğinde gidersin:)) bu değer için de geç değil bebisin sağlıklıdır insâllah annesi merak etme şu an bir problem olsa hemen ilaç başlardı hafife almazdı:))

Ilk trimesterdaki değerimi bilmiyorum tabi.ama hamile kalmadan 1 ay önce 2.2 idi inş bir şey olmamiştir daha önce kayiplarim var zaten o yüzden daha bi paniğim inş bu seferkini sağ salim saglikli bir şekilde doğururum :)senin de az kalmiş hayirli doğumlar canim

Sağol canım:))
2.2 çok korkulacak bir değer değil canım doktorlar en iyisini bilirler tabi ama inşaAllah sağlıklıca bebeğini doğurursun canım hayırlısıyla hem panik de yapma biz ne yaşıyorsak onlar da aynısını yaşıyorlar canım benim her zaman iyi şeyler düşün inşaAllah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…