Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 aylık hamileyim tahlil yaptırdım troidim yükselmiş kan değerlerim b12 düşmüş bunların hepsi zeka geriliğine sebep oluyormuş çok korktum gerçekten böyle durum yaşayan varmı
Benim de troidim yüksek ilaç başladı dahiliyeci sorun olmaz dedi ama ben hamileliği öğrenir öğrenmez TSH yaptırdım. Doktora gidin ilaçla kontrol altına aliniyor
6 aylık hamileyim tahlil yaptırdım troidim yükselmiş kan değerlerim b12 düşmüş bunların hepsi zeka geriliğine sebep oluyormuş çok korktum gerçekten böyle durum yaşayan varmı
9 haftalık hamileyim kan değerlerim düşük ve tiroidim tsh yüksek. Endokrin uzmanı kalan süre boyunca aylık takipte kalacağımı söyleyip kan ilacı ve tiroid için ilaç verdi. Kalbinizi kötüye yormayın her şey hallediliyor ilaçla. Sağlıkla gelsin bebiş♥