Hamilelikte TSK yüksekliği yaşayıp bebeğini sağlıklı kucağına alanlar...

Seher03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
27
17
88
13.haftalık hamilerim ve bu konuda çok endişeliyim . Gebelikte yaşayıp sonradan sağlıkla bebeklerini kucağına alan var mı?

benimde 6,71 çıktı tsh
15 ocakta endokrine randevu bulabildim hakkımızda hayılısı ama çok korkuyorum...

13.haftalık hamilerim ve bu konuda çok endişeliyim . Gebelikte yaşayıp sonradan sağlıkla bebeklerini kucağına alan var mı?

Canim merak etme benimde tsh o civarlardaydi ilk hamileligimde dahiliyeye gittim. Onun verdigi ilac yeterli gelmedi bir ay sonra kontrol icin tahlil yaptirdim tsh dusmemisti. Yaklasik 12-13 haftaliktim. Bende cok panik olmus, korkmustum. Merak etmeyin okadar buyuk sıkinti olmaz. 4,5 yasindasimdi oglum. Bosuna panikleyip kendime stres yapmisim. Kisa zamanda dr. Degeri dusururler. Ama endokrin bolumune gidin. Birde gebe olanlar randevususz gidebiliyor bilginiz olsun. Direk gidin, biran once ilaca baslamaniz gerektigini soyleyin, hemen aliyolr randevususz. Ben bicok hastanedeo sekilde randevusuz gittimhep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…