Hamilelikte Türk Kahvesi aşerme:(

lalenaz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
29
15
8
Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim deli gibi Türk kahvesi aşeriyorum normalde pek sevmezdim buda yetmezmiş gibi telvesini bile yiyorum halbuki kan değerlerim çok normal çıktı ve demir hapıda kullanıyorum son 1 ,2 haftadır böyle. Sizlerden de yaşayan var mı? Bide kara olur diyolar bebişin gerçekten alakası var mı:)

Yok canım kara olmakla ne ilgisi var,o hücreye renk veren maddelerle ilgili yani genetik :)

:))) Böyle bir batıl inanç var, küçükken aynı sebeple beni de korkuturlardı, ben de esmer olayım diye kahve içerdim ama yok akça pakçayım hala : )))

Ya sormayın ilk duyduğumda çok güldüm ama sonra herkesten bu şeyi duyunca dedim ne alaka bebişe zarar vermeyimde kara olsun cocum

Benim de canım istedi bi kere içtim ama senin dediğin gibi de sürekli icesim olmuyor. Çok fazla ıcmemen de fayda var kafein sonucta

bu tarz şeyler duymuştum daha önce.. günlük 1 fincanı aşmamak kaydıyla sıkıntı olaağını sanmıyorum :) tabi onun dışında kafeyin içeren çay kahve türevinden uzak durman da gerek...
yine de doktora telve konusunu bir danış derim belki sana bi vitamin daha tavsiye edebilir.. ayrıca telve sanırım kabız yapıyordu o_O

bu tarz şeyler duymuştum daha önce.. günlük 1 fincanı aşmamak kaydıyla sıkıntı olaağını sanmıyorum :) tabi onun dışında kafeyin içeren çay kahve türevinden uzak durman da gerek...
yine de doktora telve konusunu bir danış derim belki sana bi vitamin daha tavsiye edebilir.. ayrıca telve sanırım kabız yapıyordu o_O

Harpy çok sağol yalnız kabız değilde içtikten hemen sonra wcye gidiyom:) Ama kontrolüm var pazartesi sorcam doktoruma

Harpy çok sağol yalnız kabız değilde içtikten hemen sonra wcye gidiyom:) Ama kontrolüm var pazartesi sorcam doktoruma

yanlış hatırlamışım demekki tam tersiymiş :)

Bir defa bende icmistim ilk aylarda...İnternette hamilelikte kahve icmek bebekte Allah korusun losemi yapabilir diye bir yazi okuduktan sonra cok korktum.Canim istiyor ama bu yuzden icmiyorum uzun zamandir.

Türk kahvesi çok güzel ya . Kahve canım istediğinde diğerlerini içeceğime Türk kahvesini tercih ettim . Öyle her gün içmedim ama canım isteseydi içerdim . Bir şey olacağını sanmıyorum ben çok abartmayın tabi yine de.

Selamlar kizlar, ben de hamilelikten once gunde bi fincan mutlaka icerdim bagimliydim hatta normal kahve fincani kucuk gelirdi minik neskafe fincaniyla icerdim, sonra hamile oldugumu ogrenince de devam ederim icerim dayanamam diye arastirdim gunde bi fincan zarar vermez ama tabi bununla beraber cay ve neskafe alimi sifira indirilmeli diye bi sonuc cikti. Ama ben de aksi gibi kahveden tiksindim :)
Tabi oncelikle doktorlariniza danismanizda fayda var. Rabbim hepimize hayirli saglikli bi avazda dogumlar, meleklerimizi de hayirlisiyla kucagimiza almayi nasib etsin insallah :)

Back
X