hamilelikte tüylenme :(

myadesmom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
6.987
7.291
198
Selam kizlar; 19.haftam bitmek üzere, normalde kıl yapım seyrek ve açık renkli, zaten epilasyon seklinde aldigim icin de kıllarda yayilma ya da kalinlasma olmazdi ama göbeğimdeki sarı ve az olan tüyler iki aydir falan karardı ve arttıkça arttı. Normalde agda ve makina kullanirdim kaba tabirle 'yolardim' ( :) ) ama simdi epilasyon seklinde de temizlik yapamiyorum zaten canim yaniyo. Aktardan aldigim dogal tuy dokucuyu kullaniyorum (hamam tozu) ama göbeğimdeki tüycükler fena fena fena canımı sıkıyo normalde de gobegimdeki tuycukleri almiyodum yani ama simdi batiyo gozume ve yolasim geliyo resmen..
Sizlerde de var mi bu durum? Varsa ne yaptiniz? Dogumdan sonra dökülür mü ki?

Sakin dokunmayin gobeginizdekilere.ilk gebeliktede oldu bende boylr uzadi kalinlasti yogunlasti gibi.simdide hamileyim yine oldu.dogum sonrasi eski haline donuyor

Ay Allah razı olsun kuzum senden yaa ben de kendi kendimi sakinlestirmeye calisiyodum gecicidir belki diye dogru dusunmusum :)

Sakın ellemeyin benimde ilk aylar sinir bozucu şekilde gözüme battılar aylar geçip göbeğim büyüdükçe dökülüp dağıldılar belki hamilelik sonrasına bile kalmaz dökülmeleri...

Benimde 3 haftadır dikkatimi çekiyor .Aynı şeyler .Anneme söyledim sakın dokunma dedi .normale dönüyormuş sonradan :)

Bendede oldu ya hiç göbeğim de tüy olmazdı şimdi gözüme batıyor çok kötü ((

11 haftalık hamileyim bende tüylerimin arttığını farkettim cinsiyetle alakası varmıdır aca cinsiyetini çok merak ediyorum

Bebegimi aldim kucagima uc aylik oldu hatta, tuyler aynen duruyo ama renkleri sarardi yine yani kara kara degiller ama dokulmediler de . konuyu acmisim ortaan kaybolmusum gibi olmasin dogum sonrasi bilgi vereyim dedim.

Sakin dokunmayin gobeginizdekilere.ilk gebeliktede oldu bende boylr uzadi kalinlasti yogunlasti gibi.simdide hamileyim yine oldu.dogum sonrasi eski haline donuyor
Ya almakta sorun olur mu benmde çoğaldı çok rahtsiz oldum aldim valla daha mi çok cikcak smdi

Bebeğinin cinsiyeti bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…