Selam kizlar; 19.haftam bitmek üzere, normalde kıl yapım seyrek ve açık renkli, zaten epilasyon seklinde aldigim icin de kıllarda yayilma ya da kalinlasma olmazdi ama göbeğimdeki sarı ve az olan tüyler iki aydir falan karardı ve arttıkça arttı. Normalde agda ve makina kullanirdim kaba tabirle 'yolardim' ( :) ) ama simdi epilasyon seklinde de temizlik yapamiyorum zaten canim yaniyo. Aktardan aldigim dogal tuy dokucuyu kullaniyorum (hamam tozu) ama göbeğimdeki tüycükler fena fena fena canımı sıkıyonormalde de gobegimdeki tuycukleri almiyodum yani ama simdi batiyo gozume ve yolasim geliyo resmen..
Sizlerde de var mi bu durum? Varsa ne yaptiniz? Dogumdan sonra dökülür mü ki?
Ay Allah razı olsun kuzum senden yaa ben de kendi kendimi sakinlestirmeye calisiyodum gecicidir belki diye dogru dusunmusum :)
Ya almakta sorun olur mu benmde çoğaldı çok rahtsiz oldum aldim valla daha mi çok cikcak smdiSakin dokunmayin gobeginizdekilere.ilk gebeliktede oldu bende boylr uzadi kalinlasti yogunlasti gibi.simdide hamileyim yine oldu.dogum sonrasi eski haline donuyor
Alan kisinin sonra yine ciktigini duydum.bence bidaha ellemeyin dokulecekler sonuctaYa almakta sorun olur mu benmde çoğaldı çok rahtsiz oldum aldim valla daha mi çok cikcak smdi
Çok rahatsiz oluyrm yaa bide bebe yağı kullaniyorm o mu yaptı acabaAlan kisinin sonra yine ciktigini duydum.bence bidaha ellemeyin dokulecekler sonucta
Bebeğinin cinsiyeti bellimiSelam kizlar; 19.haftam bitmek üzere, normalde kıl yapım seyrek ve açık renkli, zaten epilasyon seklinde aldigim icin de kıllarda yayilma ya da kalinlasma olmazdi ama göbeğimdeki sarı ve az olan tüyler iki aydir falan karardı ve arttıkça arttı. Normalde agda ve makina kullanirdim kaba tabirle 'yolardim' ( :) ) ama simdi epilasyon seklinde de temizlik yapamiyorum zaten canim yaniyo. Aktardan aldigim dogal tuy dokucuyu kullaniyorum (hamam tozu) ama göbeğimdeki tüycükler fena fena fena canımı sıkıyonormalde de gobegimdeki tuycukleri almiyodum yani ama simdi batiyo gozume ve yolasim geliyo resmen..
Sizlerde de var mi bu durum? Varsa ne yaptiniz? Dogumdan sonra dökülür mü ki?
Cinsiyeti nedirBebegimi aldim kucagima uc aylik oldu hatta, tuyler aynen duruyo ama renkleri sarardi yine yani kara kara degiller ama dokulmediler de . konuyu acmisim ortaan kaybolmusum gibi olmasin dogum sonrasi bilgi vereyim dedim.
Kiiiiz dogurdum ben tabi belliBebeğinin cinsiyeti bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?