hamilelikte uçak yolculuğu??

Arkdaslar mrhba
bende 15+2 hftalik hamileyim temmuz 20de antalyaya gidecehim ozamanda bebek 25 haftalik oluyor bu tarihte sakinca varmi bilgiisi olan varmi

Merhaba Hanımlar, Hamilelikte uçak yolculuğu ile ilgili danışmak istediğim bir konu var. 2 aylık hamileyim. Amerika'ya gideceğiz. Çok uzun bir seyahat biliyorum, 13 - 14 saat. Sizce bu sıkıntı yaratır mı? Uçak içinde belirli aralıklarla yürürüm diye düşünüyorum. Yatar uyurum da zaten. Ne dersiniz?

:uhm:suan hamile değilim planlıyorduk ama eylül gibi yurtdışına çıkmamız gerekiyor.bu yüzden erteledik.yani hem uçak yolculuğu için hem orada doktor nasıl bulacağım hemde okumaya devam ediyorum...
internetten araştırdım hamilelikte uçak yolculuğu zararlımı diye ama birde deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim.
aranızda hamileliğinde böyle yolculuk yapmak zorunda kalan varmı?
yolculuğun bir etkisi olurmu?a.s.
28. haftaya kadar sıkıntı yok canım ama hamileliğin ilk 3 4 aylarında mide bulantılarından ötürü çok zor olur diye düşünüyorum şahsen ben odadan odaya bile geçerken çok zorlanıyodum yeni yeni atlatıyorum

Merhaba Hanımlar, Hamilelikte uçak yolculuğu ile ilgili danışmak istediğim bir konu var. 2 aylık hamileyim. Amerika'ya gideceğiz. Çok uzun bir seyahat biliyorum, 13 - 14 saat. Sizce bu sıkıntı yaratır mı? Uçak içinde belirli aralıklarla yürürüm diye düşünüyorum. Yatar uyurum da zaten. Ne dersiniz?
rahat bi hamilellik geçiriyosan bi sıkıntı olmaz inşallah

Bebeğimi kaybettim. Karnımda öldü. İşler iyice karışık :( Neyse. Allah herkese hakkında hayırlısını versin, gönlündekini hayırlı eylesin.

Arkadaslar bende 3.5 aylik hamileyim...Haftaya turkiyeye gitmek istiyorum 6aylikken almiyolarmis ucaga...
Ben kendimi iyi hissediyorum ve dr uma sormadan gitmek istiyorum,,,zaten benle ilgilense her ay kontrole cagirirdi...bende sormayi gerek gormuyorum..
Ilk bu donem bebege zarar verirmiki ucak ,,basinc olayi falan????
Arkadaslar hostesleri dusunun hic mi hamile kalmiyorlar? :) doktorunuz rapor verdikten sonra ve havayolu sirketi ucaga sizi kabul ettikten sonra pekala da ucaga binebilirsiniz.

Ben suan 3 aylik hamileyim iki ay sonra ucak yolculugum var bir sakincasi olurmuacaba.ozaman doktora danismam gerekiyormu

Herhangibi bir sorununuz yoksa 29. Hafya itibari ile ucak rapiru almaniz gerekiyir. Yaninizda 29 haftadan kucuk olduguna dair bir belge bulundurun isterseniz . 29 dan sonra raporsuz almiyorlar ucaga

Uzun zaman geçmiş ama Amerika uçuşunuz nasıldı merak ettim 21.haftada benim de uçuşum var da

Merhaba Uçuşda sorun oldu mu benim de 21.haftada Amerika’ya gitmem gerekiyor

Ucusunuz kac saat surdu bende 8 haftalik hamileyim isvecten turkiyeye ucus yapacam ama dusuk olurmu diye cok korkuyorum sizde bi sorun olusmadimi hac haftalikken uctunuz

Ucusunuz kac saat surdu bende 8 haftalik hamileyim isvecten turkiyeye ucus yapacam ama dusuk olurmu diye cok korkuyorum sizde bi sorun olusmadimi hac haftalikken uctunuz

Back
X