- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28. haftaya kadar sıkıntı yok canım ama hamileliğin ilk 3 4 aylarında mide bulantılarından ötürü çok zor olur diye düşünüyorum şahsen ben odadan odaya bile geçerken çok zorlanıyodum yeni yeni atlatıyorum:uhm:suan hamile değilim planlıyorduk ama eylül gibi yurtdışına çıkmamız gerekiyor.bu yüzden erteledik.yani hem uçak yolculuğu için hem orada doktor nasıl bulacağım hemde okumaya devam ediyorum...
internetten araştırdım hamilelikte uçak yolculuğu zararlımı diye ama birde deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim.
aranızda hamileliğinde böyle yolculuk yapmak zorunda kalan varmı?
yolculuğun bir etkisi olurmu?a.s.
geçtikten sonra geri alıyoruzArkadaşlar seyahatte siz x ray bagaj taama cihazından geçen eşyalarınızı ne yapıyorsunuz ; benim aklıma akılan bir soru
rahat bi hamilellik geçiriyosan bi sıkıntı olmaz inşallahMerhaba Hanımlar, Hamilelikte uçak yolculuğu ile ilgili danışmak istediğim bir konu var. 2 aylık hamileyim. Amerika'ya gideceğiz. Çok uzun bir seyahat biliyorum, 13 - 14 saat. Sizce bu sıkıntı yaratır mı? Uçak içinde belirli aralıklarla yürürüm diye düşünüyorum. Yatar uyurum da zaten. Ne dersiniz?
Sağol canım, inşallah.rahat bi hamilellik geçiriyosan bi sıkıntı olmaz inşallah
Merhaba Hanımlar, Hamilelikte uçak yolculuğu ile ilgili danışmak istediğim bir konu var. 2 aylık hamileyim. Amerika'ya gideceğiz. Çok uzun bir seyahat biliyorum, 13 - 14 saat. Sizce bu sıkıntı yaratır mı? Uçak içinde belirli aralıklarla yürürüm diye düşünüyorum. Yatar uyurum da zaten. Ne dersiniz?
Arkadaslar hostesleri dusunun hic mi hamile kalmiyorlar? :) doktorunuz rapor verdikten sonra ve havayolu sirketi ucaga sizi kabul ettikten sonra pekala da ucaga binebilirsiniz.Arkadaslar bende 3.5 aylik hamileyim...Haftaya turkiyeye gitmek istiyorum 6aylikken almiyolarmis ucaga...
Ben kendimi iyi hissediyorum ve dr uma sormadan gitmek istiyorum,,,zaten benle ilgilense her ay kontrole cagirirdi...bende sormayi gerek gormuyorum..
Ilk bu donem bebege zarar verirmiki ucak ,,basinc olayi falan????