hamilelikte üçlü test !!! acil cvp bekliyorum deneyimli arkadaslardan

crazykartal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
16
13
3
38
arkadaslar ikili test yaptırmıştım sonuç güzeldi. fakat üçlü test sonucu doktor kan değerimin biraz yüksek olduğunu korkulacak bir durum olmadığını söyledi ay sonu tekrar kontrole gel detaylı ultrason çekilecek dedi. kan değerimin biraz yüksek çıkması ne anlama geliyor??? benle ilgili mi bir problem var yoksa çocugumla mı? aynı durumu yaşayan varsa lütfen yorum yapsın.

Üçlü test yaptırmadım anlamını bilmiyorum.
İkili test yaptırmışsınız üçlü yaptırmanıza gerek yokmuş aslında keşke yaptırmasaymışsınız.
Boşuna stres yaptırıyor bu testler.
Üçlü testin güvenilirliği %50.

Üçlü test yaptırmadım anlamını bilmiyorum.
İkili test yaptırmışsınız üçlü yaptırmanıza gerek yokmuş aslında keşke yaptırmasaymışsınız.
Boşuna stres yaptırıyor bu testler.
Üçlü testin güvenilirliği %50.
çok üzüldüm dün eşim korkma kötü birşey olsa acil çağırırdı doktor demesine rağmen aklıma taktım durdum. inşallah birşey yoktur canım. doktor da dedi ikili test daha önemli bizim için onun sonucu güzel diye. inşallah birşey yoktur. teşekkürler yorumun için

çok üzüldüm dün eşim korkma kötü birşey olsa acil çağırırdı doktor demesine rağmen aklıma taktım durdum. inşallah birşey yoktur canım. doktor da dedi ikili test daha önemli bizim için onun sonucu güzel diye. inşallah birşey yoktur. teşekkürler yorumun için
Ben moralimi bozmamak için hiçbirini yaptırmadım.
Çünkü gerçekten down sendromu olsa bile bunun tedavisi yok.
Aldırmayı düşünmediğim için de bilmemin anlamı yok diye düşündüm.
Sadece ayrıntılı ultrasona giricem haftaya.
En azından onda bir sorun olsa bile tedavisi olan şeyler.
İçinizi ferah tutun. İnşallah bir sorun yoktur.

Can'ım test sonucun Şen'de yok mu? Üçlüde ikili gibi olasılık hesaplayıp eline veriyorlar kan değerinden ne kastedilmiş anlamadıö

2 li ve ultrason bulgusu normalse doktorlarin cogu baska test yapmiyo bile. Bana da yaptilar normal olmasina ragmen 4 lu testi. Riskli cikti. 15 gun boyunca aglayip uzuldugumle kaldim. Hic bir sey yokmus. Heleki 3 lu test hic guvenilir degil. 4 lu test kadar bile. Sakin uzme kendini.

sağolun canlar valla içim biraz olsun rahatladı mutlu oldum. test sonucunu daha elden almadım o yüzden bilmiyorum değerleri. sadece telde konuştuk ay sonu gitcem. acil bir durum yok dedi yine de ayrıntılı ultrason için şehirdışına göndercem değerler biraz yüksek deyince o yüzden telaş yaptım . iyi ki varsınız anneler :KK200:

Ayrintili ultrasona iyi bi dr a git zaten. Ne guzel iste. Benim dr umda once 4 lu test istedi sonra sonuc kotu cikinca 4 lu cok guvenilir degil bosver dedi :) ben anlamiyorum bu dr lari. Madem teste guvenmiyorsun ne diye yaptirip stres yasatiyorsun. Seninki de direk ayrintili ultrasona yollayabilirdi. Iyi bir ayrintili ultrason cok onemli bence. Bebegin tum organlarini goruyorsun.

sağolun canlar valla içim biraz olsun rahatladı mutlu oldum. test sonucunu daha elden almadım o yüzden bilmiyorum değerleri. sadece telde konuştuk ay sonu gitcem. acil bir durum yok dedi yine de ayrıntılı ultrason için şehirdışına göndercem değerler biraz yüksek deyince o yüzden telaş yaptım . iyi ki varsınız anneler :KK200:
Canım senin hcg ve papa mı yüksek çıktı. Benim Hcg 2,51 papa değerleri 2,71 çıktı normal mi aceba

Tatlim kotu bisey olsa doktor sana ihtimalleri soylerdi. O senin kan degerlerindeki bi deger yuksek cikmis olabilir. Bunlara kafani takma bebisin etkilenmesin

Bu kadar panik yapmayın bu testlerin sonucu yüzde yüz doğrudur demiyorki.
Ben bu yüzden her ikisinide yaptirmadim gereksiz stres yapmayın diye.
Birde çevremde böyle örnekler coktu.
Ayrıntılı ultrasona girin bu önemli bence.

Canım senin hcg ve papa mı yüksek çıktı. Benim Hcg 2,51 papa değerleri 2,71 çıktı normal mi aceba
test sonucunu elden almadım daha telefonda görüşmüştüm canım. Bakalım ayrıntılı ultrason olcak ay sonunda ben de merakla bekliyorum ama sakinim o güne nazaran.

Bu kadar panik yapmayın bu testlerin sonucu yüzde yüz doğrudur demiyorki.
Ben bu yüzden her ikisinide yaptirmadim gereksiz stres yapmayın diye.
Birde çevremde böyle örnekler coktu.
Ayrıntılı ultrasona girin bu önemli bence.
ayrıntılı ultrason ay sonu gircem. Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler sakinim şuan o güne bakarak.İnsan ister istemez bir panik oluyor durduk yere. Çok teşekkürler.

Tatlim kotu bisey olsa doktor sana ihtimalleri soylerdi. O senin kan degerlerindeki bi deger yuksek cikmis olabilir. Bunlara kafani takma bebisin etkilenmesin
haklısın canım çok teşekkürler yorumlarınız çok değerli benim için. Şuan O güne bakarak çok sakin ve iyiyim. İlk defa anne olcam ondan böyle hassasım sanırım .Ama sizlerin yorumları o kadar güzel ki destek şart bunu anladım. Eşim de dahil hepiniz çok iyisiniz yorumlarınız için teşekkürler.

haklısın canım çok teşekkürler yorumlarınız çok değerli benim için. Şuan O güne bakarak çok sakin ve iyiyim. İlk defa anne olcam ondan böyle hassasım sanırım .Ama sizlerin yorumları o kadar güzel ki destek şart bunu anladım. Eşim de dahil hepiniz çok iyisiniz yorumlarınız için teşekkürler.

Seni cok iyi anliyorum benimde ilk hamileligim. Bende cok pimpirikli insanim herseyi kafaya takiyorum bebisle ilgili. Ama benim sansim doktorum oldu. Cunku o benden daha pimpirikli:) o yuzden doktor bisey dedigi zaman icim rahat ediyor cunku cok arastirmaci bi doktor

Back
X