Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı şekilde 2020 yılından beri hergün alerji ilacı içiyordum maalesef yeni doğum yaptım bende dayanmaya çalışmıştım bir kere fena oldum dayanamayacak kadar kullandım ve rahatladım allah şifa versin inşallah ilaca gerek kalmadan alerjileriniz hafifler kaybolur gider bal gibide yavrunuz olur inşallah amin
Doktorlar da kullan diyor zyrtec tarzı ilacı içim rahat etmiyor sürekli duştayım her yerim döktü bir de progrstan iğnesi ekstra döküntü yaptı her yerime c tesi tekrar gidicem doktora mecbur kalırsam haftada 2-3 alıcam gibi gözüküyor dışarıda bile kaşınıyorum yaşayan bilir gerçekten.Allah razı olsun inşallah çektiğim sıkıntılara değer bebeğime kavuşurum canım
Uzun süredir farketmemişim konuyu kusura bakmayın ben 5 ay kullandım sonra tesadüfen içmeyi unuttum bir baktım bir daha çıkmamış öyle olunca ilacı bıraktım sonra da bir daha çıkmadı çok şükür Sizinde hemen geçer inşallah
Merhaba bende alerji ve ürtikerren çekiyorum Progestan iğne oluyorym o iyice alerji yaptı ne yapmam lazım bilmiyorum ilaç vermişti doktor önermem ama zor durumda kalırsan iç demişti vicdan azabı çekiyorum ama çok zor durumdayım
Alerji doktoru bana hamilelerinde kullanabileceği ilaçlar var bu işkenceyi çekme dedi cetryn ile allerset ben ilk ürtikerde allerset sonra cetryn kullandım
Merhaba çok geçmiş olsun bende şu an 4 haftalık hamileyim sizinle aynı durumdayım ilaç kullanmak zorundayım siz süreci nasıl atlattınız doğumda ve bebişte sorun olmadı değil mi içim rahat etmiyor ama durulacak gibi değil bir de progestan iğne kullanıyorym o daha ds kötü yaptı beni
Amin inşallah sevindim rahatlamanıza kolay bir hamilelik diliyorum ürtiker insanın hayatının kalitesini düşürüyor gerçekten yaşamayan bilmiyor hamilelikten önce de acillik olmuşluğım var yüzüm gözüm dayak yemiş gibi şişiyordu umarım bir daha yaşamam ve kimse yaşamaz
Merhaba hamilesin galiba tebrik ediyorum çok sevindim
Uzun süredir farketmemişim konuyu kusura bakmayın ben 5 ay kullandım sonra tesadüfen içmeyi unuttum bir baktım bir daha çıkmamış öyle olunca ilacı bıraktım sonra da bir daha çıkmadı çok şükür Sizinde hemen geçer inşallah
Alerji doktoru bana hamilelerinde kullanabileceği ilaçlar var bu işkenceyi çekme dedi cetryn ile allerset ben ilk ürtikerde allerset sonra cetryn kullandım
Amin inşallah sevindim rahatlamanıza kolay bir hamilelik diliyorum ürtiker insanın hayatının kalitesini düşürüyor gerçekten yaşamayan bilmiyor hamilelikten önce de acillik olmuşluğım var yüzüm gözüm dayak yemiş gibi şişiyordu umarım bir daha yaşamam ve kimse yaşamaz