Hamilelikte Ürtiker sorunu

Doktorlar da kullan diyor zyrtec tarzı ilacı içim rahat etmiyor sürekli duştayım her yerim döktü bir de progrstan iğnesi ekstra döküntü yaptı her yerime c tesi tekrar gidicem doktora mecbur kalırsam haftada 2-3 alıcam gibi gözüküyor dışarıda bile kaşınıyorum yaşayan bilir gerçekten.Allah razı olsun inşallah çektiğim sıkıntılara değer bebeğime kavuşurum canım

Negatif maalesef, 0.1 çıktı.
Merhaba hamilesin galiba tebrik ediyorum çok sevindim
Merhaba ilaç kullanımına devam ediyor musunuz sizinle aynı durumu yaşıyorum şu an bir aylık ve her gün cetryn içiyorum
Uzun süredir farketmemişim konuyu kusura bakmayın ben 5 ay kullandım sonra tesadüfen içmeyi unuttum bir baktım bir daha çıkmamış öyle olunca ilacı bıraktım sonra da bir daha çıkmadı çok şükür Sizinde hemen geçer inşallah
Alerji doktoru bana hamilelerinde kullanabileceği ilaçlar var bu işkenceyi çekme dedi cetryn ile allerset ben ilk ürtikerde allerset sonra cetryn kullandım

Her gün cetryn kullandım bir kere 5. Ayda geçti şükür herhangi bir sorun olmadı doğumda sağlıcakla kavuştuk çok şükür size de nasip olsun inşallah

Her gün cetryn kullandım bir kere 5. Ayda geçti şükür herhangi bir sorun olmadı doğumda sağlıcakla kavuştuk çok şükür size de nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah razı olsun inş bende sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah razı olsun inş bende sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi
Amin inşallah sevindim rahatlamanıza kolay bir hamilelik diliyorum ürtiker insanın hayatının kalitesini düşürüyor gerçekten yaşamayan bilmiyor hamilelikten önce de acillik olmuşluğım var yüzüm gözüm dayak yemiş gibi şişiyordu umarım bir daha yaşamam ve kimse yaşamaz

Doğurdum bile çok şükür

Çok teşekkür ederim inşallah gelmiş geçmiş olsun çeken bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…