Hamilelikte üst üste rapor sıkıntı yaratır mı

_D_O_

Allahım merhametine muhtacız eksik etme bizden ❤️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.634
1.654
53
merhabalar ağır bir gebelik geçiriyorum ilk üç ay düşük tehlikemle geçti ama sadece on gün rapor almıştım sonrasında 15. Haftamda kanamam oldu hastanede yattım doktor heyet raporu verdi 10+30 40 gündür raporluyum yani. Doktorum raporunu uzatalım dedi pazar günü heyetin son günü pazartesi yeniden heyet yazacak. Ben memurum bu bir sıkıntı oluşturur mu? Yeniden rapor alıp personelliğe vermeyede çok çekiniyorum ama doktor dinlen diyor böbreklerimde kum var ayrıca rahimde septum olduğu için kanamam ve kasılmam çok oluyor iş yerinde çünkü işim ayakta ve yoğun sağlıkçıyım. Üst üste rapor sıkıntı çıkarır mı? Bu şekilde işe başlarsam yine aynı sıkıntıyı yaşarım diye dinlen diyor enfeksiyon çokmuş zaten iş yerinde kaptım idrar enfeksiyonunuda çok uzattım fikir verebilir misiniz

Benim eşimde memur sağlik sorunundan dolayı parça parça üst üste rapor aldi toplam 3ay felan sonra işine başladi iyleşince
bi sıkıntı olmadi

Sizede sıkıntı olmaz neden olsunki

Hastasınız sonuçta inşallah biran önce iyi olursunuz

tanidik bi doktor olursa sorun cikmaz ama mesleginize bagli mesela ogretmenseniz lutfen ucretsiz izne ayrilin.cunku cocuklar perisan oluyor.sirf bunun icin 1 yillik izne ayrildim
Yok hemsireyim ücretsiz izin hakkım yok keske olsa coktan ayrılırdım inanın

Üst üste raporlarda anlasmalı sanıp sorusturma acılıyor falan yazmıslar nette bende korktum rapor götürmeye bile korkuyorum en azından bebeğim 24 haftayı tamamlar nöbetten çıkarım diye bir yanım raporu kabul et bir yanım başla diyor

Şimdi heyet raporu farklı bir durum. Birçok dr hemfikir olduğuna göre ihtiyacınız var gerçekten demektir. Çalıştığınız yerde ona göre ayarlama yaparlar sanırım. Çok çok geçmiş olsun

Heyet raporuysa sıkıntı çıkmaz diye biliyorum ama normal raporlarda belli bir gün sayısı oluyor özlük personel işleri yada mutemetliğe bir sorun geçmiş olsun

Merhaba bende paramediğim 112 de. Şu an raporluyum çünkü benimde kanamam oldu riskli diyor drum işim ağır. Personel birimi gebelik durumunda alınan raporun problem olmadığını söyledi. Drum benim de raporumu uzatacak. Daha önceki gebeliğimde de rapor almadım ama bir nöbette 20 vaka yapıp ertesi gün kanamayla hastaneye girmek zorunda kaldım, sonrasında da kaybettim zaten. Riske atma bence ki drun da gerek görüyor, heyet raporu in problem çıkmaz

Şöyle bağlı olduğun birim müdürü seni başka bir doktora yönlendirip teyit ettirebilir.buna hakkı var ama zaten sen gerçekten rahatsiz san bisey olmaz çünkü başka doktor da aynı şeyi söyler .Bizim bir memur arkadas almıştı.amiri onu başka doktora gönderip rapor istedi hastalığını teyit ettirdi.

Çok uzayınca bakanlık müfettişi yolluyorlar. Arkadaşımdan biliyorum

Şimdi heyet raporu farklı bir durum. Birçok dr hemfikir olduğuna göre ihtiyacınız var gerçekten demektir. Çalıştığınız yerde ona göre ayarlama yaparlar sanırım. Çok çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim

Heyet raporuysa sıkıntı çıkmaz diye biliyorum ama normal raporlarda belli bir gün sayısı oluyor özlük personel işleri yada mutemetliğe bir sorun geçmiş olsun
Normal tek hekim hakkımın 10 gününü kullandım 40 günmüş öyle dediler ben bir tek hekim bir heyet almış oldum

Benimde işim hep ayakta ve koşturmacalı olduğu için üstüne birde enfeksiyon kaptım bulantılarım bile bunyüzden bu haftaya gelmişim bitmedi başından beri kanamalı sorunlu ha düştü düşecek psikolojik olarakta yıprattı üst üste alırda soruşturma falan yaşarsam daha çok yıpranırım şuan kanama devam etmiyor iğnelere devam ediyorum antibiyotik ile. Sizede çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişle. Sizde mi heyet aldınız?

Sorumlu hemşirem mi başhemşire mi? Başhemşire yardımcısı bana neden aldığımı falan sordu çağırıp sonra tamam geçmiş olsun dedi durumumu anlatmıştım 3 gün hastanede yattım uygulanan tedaviler iğneler sgkda mevcut mesaj gelmişti şu şu tedaviniz için masrafları kurumumuz karşıladı diye

En fazla hakem hastaneye gönderirler raporunu teyit ederler. Ama kanamalı bir gebelikte bence hiçbir yönetici risk alamaz problem çıkmaz. İnsanlar duyuyorum sadece bulantım var diye çalışmıyor Doğum iznine kadar. Ha bana kalsa yarın koşa koşa giderim işe işimi çok seviyorum ama işte korkuyorum yine kaybetmek istemiyorum. Allah razı olsun inşallah hepimiz sağ Salim alırız kucağımıza. Bulantım benimde çok bitmeyecek sanırım

Normal tek hekim hakkımın 10 gününü kullandım 40 günmüş öyle dediler ben bir tek hekim bir heyet almış oldum

Başka bir meslekte olsan birşey olmaz derdim ama hemşire isen sıkıntı...helede TSM yada Halk sağlığında çalışıyorsanız, amiriniz hastane müdürünün bile amiri konumundaysa sıkıntı çıkarabilirler....ben bu durumda amiriniz ile gebeliğinizin problemli olduğunu konuşmanizi tavsiye ederim...

Hemşire olarak TSM de çalıştığım zamanlarda amirime söylemeden 3 gün bile rapor alamazdim...direk arayıp doktoru "sen benim personenime nasıl rapor verirsin" diye fırça atardi...bu nedenle beni taniyan doktorlar "amirinden izin aldın değil mi, benim arami açma" derlerdi...

Allah yardimciniz olsun diyorum...

Çok uzayınca bakanlık müfettişi yolluyorlar. Arkadaşımdan biliyorum
Doğum iznine kadar almak gibi birşey zaten istemem sadece iki kez almış olacağım uzun sayılır mı yinede

Durumunuzu biliyorlarsa bence hiç sorun çıkmaz. Sen çok rahat edemiyorsan bence sorumlu hemşireye durumunu ilet tekrardan. Riskin devam ettiğini drunun heyet raporunu tekrarlamayı uygun gördüğünü söyle. Anlayış gösterirler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…