- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Yok benim dediğim arkadaş 4 5 kere aldıDoğum iznine kadar almak gibi birşey zaten istemem sadece iki kez almış olacağım uzun sayılır mı yinede
En yakın arkadaşım sırf bulantıdan alıyor rapor heyet alamadı en son acilden yazdırıyor şimdi bilemiyorum güvenemiyorum işimi kaybetmek istemiyorum ama bebeğimede bir zarar gelmesini hiç istemiyorum napmalıyım arada kaldm bu şekilde gitsemde bir hafta sonra fenalaşırım kesinEn fazla hakem hastaneye gönderirler raporunu teyit ederler. Ama kanamalı bir gebelikte bence hiçbir yönetici risk alamaz problem çıkmaz. İnsanlar duyuyorum sadece bulantım var diye çalışmıyor Doğum iznine kadar. Ha bana kalsa yarın koşa koşa giderim işe işimi çok seviyorum ama işte korkuyorum yine kaybetmek istemiyorum. Allah razı olsun inşallah hepimiz sağ Salim alırız kucağımıza. Bulantım benimde çok bitmeyecek sanırım
İnan seni çok iyi anlıyorum insan ikilemde kalıyor. Ama senin durumun riske atılamaz bence. Ben senin sorumlun olsam asla problem çıkarmazdım. Senin bebeğine Allah korusun rapor yüzünden bir şey olsa direk suçlanacaklar çünkü cesaret edemezler. Sende keyfi almıyorsun konuşursan bünün farkında olurlar bence. Stres yapma kendine. Memuriyette geçerli bir sebeple bir yıl heyet raporu alma hakkın var. Yaptığın iş ortada riskinde ortada bence problem olmayacakEn yakın arkadaşım sırf bulantıdan alıyor rapor heyet alamadı en son acilden yazdırıyor şimdi bilemiyorum güvenemiyorum işimi kaybetmek istemiyorum ama bebeğimede bir zarar gelmesini hiç istemiyorum napmalıyım arada kaldm bu şekilde gitsemde bir hafta sonra fenalaşırım kesin
Orasını bilemem ama başka bir hastanede durumunuzu teyit ettirebilirler.Sorumlu hemşirem mi başhemşire mi? Başhemşire yardımcısı bana neden aldığımı falan sordu çağırıp sonra tamam geçmiş olsun dedi durumumu anlatmıştım 3 gün hastanede yattım uygulanan tedaviler iğneler sgkda mevcut mesaj gelmişti şu şu tedaviniz için masrafları kurumumuz karşıladı diye
İstanbulda yoğun bir eğitim araştırmada çalışıyorum serviste değilim yoğun bir ünitedeyim sorumlu hemşirem biliyor yaşadıklarımı ama işte işimi de kaybetmek istemiyorum bebeği de riske atmak istemiyorum arada kaldmBaşka bir meslekte olsan birşey olmaz derdim ama hemşire isen sıkıntı...helede TSM yada Halk sağlığında çalışıyorsanız, amiriniz hastane müdürünün bile amiri konumundaysa sıkıntı çıkarabilirler....ben bu durumda amiriniz ile gebeliğinizin problemli olduğunu konuşmanizi tavsiye ederim...
Hemşire olarak TSM de çalıştığım zamanlarda amirime söylemeden 3 gün bile rapor alamazdim...direk arayıp doktoru "sen benim personenime nasıl rapor verirsin" diye fırça atardi...bu nedenle beni taniyan doktorlar "amirinden izin aldın değil mi, benim arami açma" derlerdi...
Allah yardimciniz olsun diyorum...
Sıkıntı çıkmadı mı?Ben geçen yıl hamileliğinde 40 km uzakta çalıştığım icin doktoruma "artık araba kullanmak istemiyorum" dedim ve 25. haftadan 32. haftaya kadar rapor aldım...
4 5 kere demek bütün hamilelik neredeyse ben o kadar da istemiyorum ama korkuyorumYok benim dediğim arkadaş 4 5 kere aldı
Sorumlu hemşiremi arayıp kanamam var diye ağlıyodum kadında bıktı benden şimdi yine rapor aldım demeye çok tırsıyorum Allahım baya zorlandım millet sürekli nasıl alıyor anlamıyorum ben yarın sorumlumu arayayım en iyisiİnan seni çok iyi anlıyorum insan ikilemde kalıyor. Ama senin durumun riske atılamaz bence. Ben senin sorumlun olsam asla problem çıkarmazdım. Senin bebeğine Allah korusun rapor yüzünden bir şey olsa direk suçlanacaklar çünkü cesaret edemezler. Sende keyfi almıyorsun konuşursan bünün farkında olurlar bence. Stres yapma kendine. Memuriyette geçerli bir sebeple bir yıl heyet raporu alma hakkın var. Yaptığın iş ortada riskinde ortada bence problem olmayacak
İşte bende o strese girmek istemiyorum inanın aylardır artık stresten derim dökülüyor hakkım olanı bile usulsuzluk olmasın diye korkuyorum işime çok ihtiyacım var çünküIdari amirinize bagli mudurunuz raporu saibeli diye sorusturma actirmazsa hicbirsey olmaz..eger mudurunuz rapor konularinda sikinti cikarmiyorsa alin..ayrica heyet raporlarinda sorusturma acilsa bile birsey cikmaz..bi arkadasimiz iki defa heyet raporu aldiginda mudurumuz sorusturma actirdi ama hicbirsey olmadi..ki siz hamilesiniz ve riskli bi durumunuz var sorun olmaz..
Hayir sıkıntı çıkmadı...Sıkıntı çıkmadı mı?
Özel bir hastane kendi doktoruna git dedi sorumlum onu dinledim yaniHeyet raporunu özel hastaneden mi aldınız devlet hastanesinden mi
Sorumlum yaşadıklarıma şahit kusmaktan çalışamıyordum en son kanamalarda başlayınca kendisi yolladı git diye. Normalde Pazartesi başlamayı düşünüyordum idrar kültüründe çok ciddi enfeksiyon çıkmış antibiyotik başlıcam biraz daha uzatalım dedi doktor preogestanıda hem hap hem iğne olarak kullanıyorum çok baş dönmem oluyor kanamam durdu yani hakeme sevkederlerse ben kan gösteremem sonuçta onlara tedaviler var elimde sadeceHiçbir şey olmaz. Merak etmeyin. Heyet raporunun gün sınırı yok. Amiriniz çok şüphe ederse heyete sevk eder. E durumunuz da ortada olduğu için hiçbir sıkıntı çıkmaz. Bizim kurumda 5 ay heyet raporlu hamile vardı, yemek yiyemediği için 5 ay hastanede serumla beslendi. Herhangi bir problem de çıkmadı, merak etmeyin. Kendinizi strese sokmayın. Dinlenmenize bakın. Geçmiş olsun.
Bence sen konuş bir problem çıkmaz. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu da gebelikte risk sebebi. Senin keyfi bir durumun yok. Şu durumunu kime anlatsan sana rapor verir. Bence kendini de bebeğini de daha fazla strese sokmaSorumlu hemşiremi arayıp kanamam var diye ağlıyodum kadında bıktı benden şimdi yine rapor aldım demeye çok tırsıyorum Allahım baya zorlandım millet sürekli nasıl alıyor anlamıyorum ben yarın sorumlumu arayayım en iyisi
Çok zor bu durumlar ben de aynı durumdayım da ondan sordum. Bende de çok baş dönmesi kusma var. Ama senin durum benden kat kat ağır sanırım mesleğin de ağır mecbur kullancaksın rapor çocuğu riske atmaÖzel bir hastane kendi doktoruna git dedi sorumlum onu dinledim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?