Hamilelikte üst üste rapor sıkıntı yaratır mı

Merhaba ..ben de 10 ay önce dogum yaptım. Çok ağır bir hamilelik geçirdim. 10+30+20 hamilelik öncesi. .60+20 hamilelik Sonrası olmak üzere 140 gün rapor aldım. .ben de memurum ..keyfine almiyorsun sonuçta. .benim de müdürüm laf sokmuştu ,ta ki benim tekerlekli sandalyede olduğumu öğrenene kadar..keyfine bak sakin kafana takma..ben ne diyecem diye strese girdim..Öyle ki son 20 günlük rapordan sonra dr 10 gün daha yazalım dedi yok dedim salak gibi..

Canım ise başlasan ve bebeğine birşey olsa o vicdan azabıyla yaşayabilir misin? Yasal iznine 2 buçuk ay kalmış zaten. Doktor gerekli görüyorsa tabi ki rapor alacaksın. Allah korusun erken doğum filan olursa bir sürü sıkıntı yaşarsınız.

merhabalar ağır bir gebelik geçiriyorum ilk üç ay düşük tehlikemle geçti ama sadece on gün rapor almıştım sonrasında 15. Haftamda kanamam oldu hastanede yattım doktor heyet raporu verdi 10+30 40 gündür raporluyum yani. Doktorum raporunu uzatalım dedi pazar günü heyetin son günü pazartesi yeniden heyet yazacak. Ben memurum bu bir sıkıntı oluşturur mu? Yeniden rapor alıp personelliğe vermeyede çok çekiniyorum ama doktor dinlen diyor böbreklerimde kum var ayrıca rahimde septum olduğu için kanamam ve kasılmam çok oluyor iş yerinde çünkü işim ayakta ve yoğun sağlıkçıyım. Üst üste rapor sıkıntı çıkarır mı? Bu şekilde işe başlarsam yine aynı sıkıntıyı yaşarım diye dinlen diyor enfeksiyon çokmuş zaten iş yerinde kaptım idrar enfeksiyonunuda çok uzattım fikir verebilir misiniz

Sonuçta hamilesiniz doktor da uygun görüp vermiş rahat bi servisteyseniz yerinizi filan değiştirebilirler onun dışında bi problem olmaz,geçmiş olsun,hamileliğinize odaklanın.

Hiç iştahım yok canım ben de çok zayıfladım. Yüzüm gözüm çöktü. Yoğurt süt de içemiyorum direk kusturuyo. Enfeksiyon olması çok kötü olmuş. Bağırsak enfeksiyonu mu oldun
Yok canım iş yerinde ortak wcden idrar enfeksiyonu olmuştum ilaç falan kullandım geçmemiş daha da çok artmış gebelikte tetiklermiş enfeksiyonu hamilelik başlı başına çok özen isteyen bir süreç senin tahliller temizse emin ol haftaya hafifler sonra geçer

Merhaba ..ben de 10 ay önce dogum yaptım. Çok ağır bir hamilelik geçirdim. 10+30+20 hamilelik öncesi. .60+20 hamilelik Sonrası olmak üzere 140 gün rapor aldım. .ben de memurum ..keyfine almiyorsun sonuçta. .benim de müdürüm laf sokmuştu ,ta ki benim tekerlekli sandalyede olduğumu öğrenene kadar..keyfine bak sakin kafana takma..ben ne diyecem diye strese girdim..Öyle ki son 20 günlük rapordan sonra dr 10 gün daha yazalım dedi yok dedim salak gibi..
Bende işte sorumluma nasıl açıklıcam inanır mının sıkıntısındayım insanlar aylarca alıuor umurlarında değil işe mecbur olmasam aylardır psikolojimi bozmazdm eşim artk ağlamalarımdan bıktı o kadar mutsuzum ama mecburum çalışmaya

Canım ise başlasan ve bebeğine birşey olsa o vicdan azabıyla yaşayabilir misin? Yasal iznine 2 buçuk ay kalmış zaten. Doktor gerekli görüyorsa tabi ki rapor alacaksın. Allah korusun erken doğum filan olursa bir sürü sıkıntı yaşarsınız.
Bebeği zaten en geç 37. Haftada alacaklar rahim darlığından dolayı 37 bile göremeyiz dedi doktor 3 günde bir iğne var vuruluyorum

Yok canım iş yerinde ortak wcden idrar enfeksiyonu olmuştum ilaç falan kullandım geçmemiş daha da çok artmış gebelikte tetiklermiş enfeksiyonu hamilelik başlı başına çok özen isteyen bir süreç senin tahliller temizse emin ol haftaya hafifler sonra geçer
Çok geçmiş olsun canım. Ben de işyerinde wcye giriyodum artık girmeyeyim bari. Şimdilik enfeksiyon olmadım ama riskli. İnşallah geçer canım. Sen de rapor al canım. Bana bu hafta gitme dediler gittim bayılacak kadar kötü oldum. Hele doktor veriyosa rapor vardır sebebi reddetme

Bebeği zaten en geç 37. Haftada alacaklar rahim darlığından dolayı 37 bile göremeyiz dedi doktor 3 günde bir iğne var vuruluyorum

Sağlıkla kucağına al inşallah evladını canım. Bebeğinden daha önemli hiç birşey yok lütfen kendini kötü hissetme rapor aldığın için. Sen vermeye utaniyorsan eşin götürsün raporu :P

Sonuçta hamilesiniz doktor da uygun görüp vermiş rahat bi servisteyseniz yerinizi filan değiştirebilirler onun dışında bi problem olmaz,geçmiş olsun,hamileliğinize odaklanın.
Çok yoğun çalıştığım ünite hasta servislerinde değilim bölüm için eleman yetersiz dediler değiştirmediler zaten iznim yakın diye

merhabalar ağır bir gebelik geçiriyorum ilk üç ay düşük tehlikemle geçti ama sadece on gün rapor almıştım sonrasında 15. Haftamda kanamam oldu hastanede yattım doktor heyet raporu verdi 10+30 40 gündür raporluyum yani. Doktorum raporunu uzatalım dedi pazar günü heyetin son günü
pazartesi yeniden heyet yazacak. Ben memurum bu bir sıkıntı oluşturur mu? Yeniden rapor alıp personelliğe vermeyede çok çekiniyorum ama doktor dinlen diyor böbreklerimde kum var ayrıca rahimde septum olduğu için kanamam ve kasılmam çok oluyor iş yerinde çünkü işim ayakta ve yoğun sağlıkçıyım. Üst üste rapor sıkıntı çıkarır mı? Bu şekilde işe başlarsam yine aynı sıkıntıyı yaşarım diye dinlen diyor enfeksiyon çokmuş zaten iş yerinde kaptım idrar enfeksiyonunuda çok uzattım fikir verebilir misiniz

Merhaba üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmiş ama deneyimli olarak size yazmak istedim şuan bende bir eğitim araştırma hastanesinde hemşire olarak görev yapmaktayım 10+40+20 olarak doktorum heyet raporları verdi. Benim bebeğim tüp bebek tedavi gördüğüm süre boyunca da rapor almıştım düşük riskim mevcuttu bir de var olan covid beni hastaneden iyice uzaklaştırdı ama bu dönemde rapor alanlar kadroya geçerken sıkıntı yaşayacak sözleşmeleri bile fesih edilebilir diyorlar sizce ne yapmalıyım siz yılınızı doldurdunuz mu? Bu raporlar karşınıza çıktı mı nasıl bir yol izlediniz

Back
X