Hamilelikte uyku

• Konu Sahibi Konu Sahibi m0lak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

m0lak

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
115
24
13
27
Arkadaşlar merak ediyorum, bu sürekli uyumalar ne zaman oldu sizde?

daha hamile olduğumu öğrenmeden önce sürekli uyuyordum, özellikle işyerinde öğle aralarında, hepte annem arıyordu o saatlerde, acaba hamile misin diye sormuştu hatta. yani daha çok yeniyken uyuyordum.

daha hamile olduğumu öğrenmeden önce sürekli uyuyordum, özellikle işyerinde öğle aralarında, hepte annem arıyordu o saatlerde, acaba hamile misin diye sormuştu hatta. yani daha çok yeniyken uyuyordum.
Ben de bunu merak ediyordum ilk belirtiler arasında oluyor muydu diye. Mesela battan yaklaşık kaç gün önce sizde bu derece uyumalar başlamıştı

bende ilk başlarda oldu ya sadece. 8.haftadan sonra falan normale döndü. ama ben de düzenli uyumaya dikkat ettim. okuduğum bir makalede 12.haftadan sonra bebeğin uyku düzeninin oluşmaya başladığı yazıyordu. bu yüzden gece en gec 10da uyudum hep 😂

bebeğim de doğduğu günden beri en gec 9da uyur ve çok sükür gece uykuları uzun ve güzel 🥰😂

bende ilk başlarda oldu ya sadece. 8.haftadan sonra falan normale döndü. ama ben de düzenli uyumaya dikkat ettim. okuduğum bir makalede 12.haftadan sonra bebeğin uyku düzeninin oluşmaya başladığı yazıyordu. bu yüzden gece en gec 10da uyudum hep 😂

bebeğim de doğduğu günden beri en gec 9da uyur ve çok sükür gece uykuları uzun ve güzel 🥰😂
Çok iyi bir bilgi 💖

Ben de şu sebepten sordum. Bata 8 gün var. Bende migren var ve zaten normalde de çok çok uyuyan birisi değilim ama bugünlerde sabah gözlerimi açamıyorum demir gibi ağır. Uyanıyorum ama geri ne zaman uyuduğumu anlamıyorum nerdeyse 12ye kadar uyuyorum. Normalde böyle bir şey yapsam direkt migrenim başlar mahvolurum. Bir de öğlene kadar uyumamışım gibi akşam tekrar uyku bastırıyor koltukta uyuyakalıyorum. Hiç yapmadığım hareketler

Ben de bunu merak ediyordum ilk belirtiler arasında oluyor muydu diye. Mesela battan yaklaşık kaç gün önce sizde bu derece uyumalar başlamıştı
3 gebeligimde de geceleri çok güzel uyumama rağmen tam saat 20:00 da tatlı karşı konulamaz uykumun gelmesiyle anladım. Acaba hamile miyim diye düşündüm. Adetten bir hafta önce betanın yükselmeye başlamasıyla uyku belirtisi başlıyor. Şuan 12. Haftamdayım. 10. Haftama kadar yoğunluğu azalarak devam etti. Bu ara daha iyiyim. 4 5 6 . Haftalarda pik yapıyor. Yani bunlar benim tecrübelerim

Arkadaşlar merak ediyorum, bu sürekli uyumalar ne zaman oldu sizde?
İlk trimester boyunca gece 8-9 saat gündüz 2-3 saat uyuyordum. Ama kafamı kaldıramayacak şekilde bir uyku. Gündüz uykum gelince direkt gözlerim kapanıyordu gece de erken yatmama rağmen sabah uyandığımda uykumu almış gibi hissetmiyordum 9 saate kadar uyuyordum. İkinci trimester itibariyle ve doktorumun verdiği vitamin ilaçlarıyla beraber geçti o uykululuk hali bende

Back
X