Hamilelikte uykusuzluk sorunu :(

:)) supermis ozledim bende memleketimi annem babam tatil icin koydeler suan şavşat :) Artvin candir , dogumdan sonra bebegim kendine gelsinde seneye yaza insallah ordayim :))

Bekleriz canım Artvin çok güzeldir bebiş inle temiz hava şart :)

Ben doğumdan bir gün öncesine kadar guzel uyudum aşırı hareketliyim ben çok yürüdüm bel Ağrı'm da olmadı kramplarda gece sağa sola da donme sorunum da olmadı çok şukur benim sorunlar şimdş başladı göğüslerim yara oldu mutlaka doğru emzirmeyi doğumdan once öğrenin yirmi beş gün olacak. Hala göğsü ağzına alamıyo bende veremiyorum

Hamile Yastik olayinida denedim ama banamisin demiyor malesef..Care bulamadim doktor uyuyabilmem icin bitkisel surup bile verdi ama sanki inadina uyku getirmiyor aksine kaciriyor :)
Bitkisel surubun adini soyler misin cnm bn de cok uykusuzluk cekiyorum

Zombilerden biri de benim. Derin uykuyu zaten unuttum. Tüm gece uyur uyanık bir haldeyim. Vitamin kullanıyoruz acaba onlar mı dinç yapıyor bizi. Bilemedim ki.

Zombilerden biri de benim. Derin uykuyu zaten unuttum. Tüm gece uyur uyanık bir haldeyim. Vitamin kullanıyoruz acaba onlar mı dinç yapıyor bizi. Bilemedim ki.
Canim ben bise sorucam yaklasik 3 haftadir uykusuzluk ve kasik agrim var benim hamilelgin basinda bu sìkinti var miydi sizde

Hamileliğin başında böyle bir sorun yoktu. Gayet güzel uyuyabiliyordum. Şurda birkaç gündür uyku nedir unuttum. 1 saattir yataktayım ve cin gibiyim. Kalkıp koşsam koşarım. Acayip bi dinçlik ve enerji var.

Ben de aynı dertten muzdarip biri olarak konuyu aktif hale getirmek istedim. İnsan ben tek miyim diye düşündükçe bayağı morali bozuluyor çünkü. Benim de 20. haftaya yaklaşırken başladı tık yok sızarak 1.5 saat uyuyorum 6.30'da hopp zombi işe. Bu durumda olup tecrübesini paylaşacak olanlar olusa seviniriz zira oldukça kötü bir durum tahammülsüzleşme geçmeyecek diye düşünme psikolojisini bozuyor insanın bir de tabi bebeğim nasıl etkileniyor derdi de ayrı bir stres kaynağı oluyor.

Back
X