Hamilelikte uyurken gerneşme dönme

Bizim bi tanıdıkta diyo bana çok takma diye oda sürekli yüz üstü yatmış hamilelikte
Göbeğim çıkınca zatn yatamamda gerinmeyi çok taktim eskiden hiç yapmazdım istem dışı çok uykumun arasında hep yapıyorum

Bendede Yen'i çıktı. Gerneşme dönme Bir iki haftadır var doktor randövümde 3 haftada bir pazartesi günü bakıcam doktor ne diyecek burayada yazarım senin için

Bendede Yen'i çıktı. Gerneşme dönme Bir iki haftadır var doktor randövümde 3 haftada bir pazartesi günü bakıcam doktor ne diyecek burayada yazarım senin için
Çok sağol cnm çok sevinirm benm randevum 5 hafta snra :(

Şeker çıktı,uyurken dönme gerneşme tarihi geçmiş büskivi yedim düştüm ayağıma kramp girdi bir hafta sol ayağımı kullanamadım

Şeker çıktı,uyurken dönme gerneşme tarihi geçmiş büskivi yedim düştüm ayağıma kramp girdi bir hafta sol ayağımı kullanamadım
Geçmiş olsn cnm dikkat et. Benm de kanamam oldu kese etrafında kanama alanı var bide iknci tüp bebekle hamile kaldım oyuzden hep tedirginim

bebeğimin iyi olduğunu duysam unutulun herşeyi

İnternette baktım hiç bir belirti olmadı kusma ateş ishal felan
1 tane yemişsin zaten birşey olmaz allahın izniyle yediklerine dikkat et canım gerekirse çantana devamlı eşin birşeyler alıp koysun acıktıkca yersin meyveydi felan al yanına dışarı çıktıkca

1 tane yemişsin zaten birşey olmaz allahın izniyle yediklerine dikkat et canım gerekirse çantana devamlı eşin birşeyler alıp koysun acıktıkca yersin meyveydi felan al yanına dışarı çıktıkca
Demek olacağı varmış ne kadar dikkat edersen et oluyo belkide çok üstüne düştüğümden böyle oluyo

11 haftalık oldum ne bebeğimi gördüm ne kalbini dinledim

Bebeği ölmüş biri için zor oluyo bu söylediklerin

Kalbi durdu 8.haftda elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum

Göbeğim çıkınca zatn yatamamda gerinmeyi çok taktim eskiden hiç yapmazdım istem dışı çok uykumun arasında hep yapıyorum
Bende yapıyodum da bu aralar taktığımdanmıdır nedir yapmamaya başladım bebeğim gayette iyi çok şükür bi sıkıntı Yok

Back
X