Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbeğim çıkınca zatn yatamamda gerinmeyi çok taktim eskiden hiç yapmazdım istem dışı çok uykumun arasında hep yapıyorumBizim bi tanıdıkta diyo bana çok takma diye oda sürekli yüz üstü yatmış hamilelikte
Neden zor geçiyor cnmÇok zor geçiyo hamileliğim
Çok sağol cnm çok sevinirm benm randevum 5 hafta snraBendede Yen'i çıktı. Gerneşme dönme Bir iki haftadır var doktor randövümde 3 haftada bir pazartesi günü bakıcam doktor ne diyecek burayada yazarım senin için
Geçmiş olsn cnm dikkat et. Benm de kanamam oldu kese etrafında kanama alanı var bide iknci tüp bebekle hamile kaldım oyuzden hep tedirginimŞeker çıktı,uyurken dönme gerneşme tarihi geçmiş büskivi yedim düştüm ayağıma kramp girdi bir hafta sol ayağımı kullanamadım
1 tane yemişsin zaten birşey olmaz allahın izniyle yediklerine dikkat et canım gerekirse çantana devamlı eşin birşeyler alıp koysun acıktıkca yersin meyveydi felan al yanına dışarı çıktıkcaİnternette baktım hiç bir belirti olmadı kusma ateş ishal felan
Ne demek yardımcı olabilirsem sevinirimÇok sağol cnm çok sevinirm benm randevum 5 hafta snra![]()
Demek olacağı varmış ne kadar dikkat edersen et oluyo belkide çok üstüne düştüğümden böyle oluyo1 tane yemişsin zaten birşey olmaz allahın izniyle yediklerine dikkat et canım gerekirse çantana devamlı eşin birşeyler alıp koysun acıktıkca yersin meyveydi felan al yanına dışarı çıktıkca
Hamileyken olur canım sen dikkat etmeye çalış yinedeDemek olacağı varmış ne kadar dikkat edersen et oluyo belkide çok üstüne düştüğümden böyle oluyo
İçimi rahatlatıyorsunuz iyi şeyler söyleyinceHamileyken olur canım sen dikkat etmeye çalış yinede
Canım sen içini ferah tut hiç bir sorun olmaz merak etme bebişin seninleİçimi rahatlatıyorsunuz iyi şeyler söyleyince
Karnındamı vefat etti.Allah rahmet eylesin o seni bekliyor merak etme canımBebeği ölmüş biri için zor oluyo bu söylediklerin
Anladım canım bebişin seninle merak etmeKalbi durdu 8.haftda elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum
Bende yapıyodum da bu aralar taktığımdanmıdır nedir yapmamaya başladım bebeğim gayette iyi çok şükür bi sıkıntı YokGöbeğim çıkınca zatn yatamamda gerinmeyi çok taktim eskiden hiç yapmazdım istem dışı çok uykumun arasında hep yapıyorum