- 30 Ağustos 2009
- 2.049
- 3.282
- 658
- 31
- Konu Sahibi Pandora kutusu
-
Ben de ilk önce İsmet Bey’e gitmiştim.Evet kendi aracimizla ilçedeyiz ibni sina hastanesine ismet hocaya gittik ama henüz doğru düzgün bir doktorum yok sizde sanırım buradasınız siirtte sizin önerdiğiniz bir hoca varmi .kendi aracimizla durarak gideriz diyor bilmiyorum bebeğime zarar gelirse herkesi silerim kendimi biliyorum
Ben de ilk önce İsmet Bey’e gitmiştim.
Bana direk dış gebelikte olabilir, kimyasalda olabilir, boş gebelikte olabilir dedi. Halbuki muayene falan yapmamıştı. Yani ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevinemedim onun yüzünden. Bir dahada kendisine gitmedim.
Şuan Hayat Hastanesi’nde Ahmet Barışçıl’a gidiyorum. Ama çok memnun olduğum söylenemez.
İbn-i Sina Hastanesi’ne göre ultrason cihazları daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Aynı şeyleri söylemiş klasik. İlk gebeliğim hiç düşük vs yaşamamış olmama rağmen böyle söyledi üstlelik.Aynen banada bebek yaşamaz dedi ultrason bakmadı diyebilirim düşük riskin var ve direk ilişkiye girme dedi sanki sorduğum soru oymuş gibiilçeden gelince çok bilgimiz yok sanırım sizinde eşiniz asker yada polis ahmet beye gideyim bu kez .surekli yatiyorum kalkmiyorum esim yemek yapip gidiyor sadece isitiyorum bilmiyorum cok korkuyorum ben korunmayi biraktiktan hemen o ay hamile kaldim kaybetmek kimse istemez bende istemiyorum yasim zaten cok gec ilerde riske atmak istemiyorum
Aynı şeyleri söylemiş klasik. İlk gebeliğim hiç düşük vs yaşamamış olmama rağmen böyle söyledi üstlelik.
Ahmet Bey çok ilgili sayılmaz ama İsmet Bey’e göre daha ilgili kalıyor. Başkada doktor seçeneği yok zaten.
Bence siz biran önce doktora gözüküp yolculuk durumunu sorun. İnşallah sorun olmaz
Üzgünüm ama ben bu insanlari gercekten anlayamiyorum.Benim de oglum var ,ileride kv oldugumda böyle bir durumda degil ısrar ,gelmemesi icin ikazda bulunurum.Yoksa Allah korusun herhangi bir durumda sorumluluk üstlenmis oluyor ,onun yüzündene dönüyor iş.Eşinize sakince,cok üzerine gitmeden tekrar anlatin bunlari.Empati kursun lütfen.Ayni durum sizin kardesiniz nişanlanırken onun da herhangi bir sıkıntısı olsa dikkat etmesi gereken ,o zaman bunca yola katlanip katlanmayacagini sorun.Sagliklar ve huzurlar dilerim
Bana da progestan ve coraspin verdi.Bana progestan verdi oyuzden kullanıyorum belkide benimde sorunum yoktur şimdi bende bilemedim kanama ve yok sadece kasiklarimda karnimdaağrı vardı sağlık ocağı bebek yerlesiyordurrahme dedi ama o düşük dedi.gercekten hiç gebeligimin mutluluğunu yasatmadi.hastaneye mutlu girio ağlayarak çıkmak kötü.bebege bağlanıp baglanamama arasında gidip geliyorum ruh halim bozuldu
Bana da progestan ve coraspin verdi.
Biz daha sonrasında memlekete gittik. Orada bir doktora göründüm. Bıraktırdı bana progestan ve coraspini. Senin bu zamana kadar düşük olmamış kanaman yok durduk yere neden verdi diye sordu.
Sen en kısa zamanda başka doktora görün. İsmet Bey’e kalsa kimsenin bebeği tutunamayacak herhalde.
Amin inşallahAdam doğum kontrol hapi gibi düşük tehliken yoksa sayesinde düşürüyorsun yada düşürme eşiğine getiriyor psikolojin berbat zaten Allah sağlıcakla kucagimizaalmayı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?