Hamilelikte uzun yola cikmak normalmi ve ucak fobim var ucaga binemiyorum

Ben de ilk önce İsmet Bey’e gitmiştim.
Bana direk dış gebelikte olabilir, kimyasalda olabilir, boş gebelikte olabilir dedi. Halbuki muayene falan yapmamıştı. Yani ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevinemedim onun yüzünden. Bir dahada kendisine gitmedim.

Şuan Hayat Hastanesi’nde Ahmet Barışçıl’a gidiyorum. Ama çok memnun olduğum söylenemez.
İbn-i Sina Hastanesi’ne göre ultrason cihazları daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Aynen banada bebek yaşamaz dedi ultrason bakmadı diyebilirim düşük riskin var ve direk ilişkiye girme dedi sanki sorduğum soru oymuş gibi ilçeden gelince çok bilgimiz yok sanırım sizinde eşiniz asker yada polis ahmet beye gideyim bu kez .surekli yatiyorum kalkmiyorum esim yemek yapip gidiyor sadece isitiyorum bilmiyorum cok korkuyorum ben korunmayi biraktiktan hemen o ay hamile kaldim kaybetmek kimse istemez bende istemiyorum yasim zaten cok gec ilerde riske atmak istemiyorum

Aynı şeyleri söylemiş klasik. İlk gebeliğim hiç düşük vs yaşamamış olmama rağmen böyle söyledi üstlelik.
Ahmet Bey çok ilgili sayılmaz ama İsmet Bey’e göre daha ilgili kalıyor. Başkada doktor seçeneği yok zaten.
Bence siz biran önce doktora gözüküp yolculuk durumunu sorun. İnşallah sorun olmaz

Bana progestan verdi oyuzden kullanıyorum belkide benimde sorunum yoktur şimdi bende bilemedim kanama ve yok sadece kasiklarimda karnimdaağrı vardı sağlık ocağı bebek yerlesiyordurrahme dedi ama o düşük dedi.gercekten hiç gebeligimin mutluluğunu yasatmadi.hastaneye mutlu girio ağlayarak çıkmak kötü.bebege bağlanıp baglanamama arasında gidip geliyorum ruh halim bozuldu

Birde ben anlasam eşimin kardeşi bizim ne düğünümüze ne nişanımıza gelmemiş birisi ama iş kendine dönünce kayinvaldem gitmemiz konusunda ısrar ediyor.benim annem gelmeyin diye ısrar ediyor hatta esin gitsin ben gelir kalirim dedi ama onuda kayinvaldem kabul etmiyor millet ayrıldı diye düşünürmüş yeni evliymisiz vs vs eşime her yönü anlatıyorum tamam hayatım diyor annesiyle konusuncadagidicez diyor çünkü soz mu geçiremiyorsun diye soyleniyordurtabi soramıyorum

Bana da progestan ve coraspin verdi.
Biz daha sonrasında memlekete gittik. Orada bir doktora göründüm. Bıraktırdı bana progestan ve coraspini. Senin bu zamana kadar düşük olmamış kanaman yok durduk yere neden verdi diye sordu.

Sen en kısa zamanda başka doktora görün. İsmet Bey’e kalsa kimsenin bebeği tutunamayacak herhalde.

Adam doğum kontrol hapi gibi düşük tehliken yoksa sayesinde düşürüyorsun yada düşürme eşiğine getiriyor psikolojin berbat zaten Allah sağlıcakla kucagimizaalmayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…