Hamilelikte vajinal kasıntı ve akıntıya çözüm bulan var mı geçmiyor

uguurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
803
324
53
29
Gebelikten öncede vardı ama antibiyotikler geçerdi şimdi antibiyotik kullanamıyorum keremde kullanamıyorum 4 kutu fitil bitirdim 3 ayda geçmiyor buna çözüm yokmu

Aynı sorun bende de kendimi bildim bileli var ve şu an 37 haftalık hamileyim hala devam. Suyum gelse anlayamayacağım diye korkuyorum bazen geçmiyor lanet şey

Aynı sorun bende de kendimi bildim bileli var ve şu an 37 haftalık hamileyim hala devam. Suyum gelse anlayamayacağım diye korkuyorum bazen geçmiyor lanet şey
Hamilelik boyunca varmiydi sizde nasıl baş ettiniz bu kaşıntıdan ben duramıyorum ya çatlıcam ne illet biseymis

Hamilelik boyunca varmiydi sizde nasıl baş ettiniz bu kaşıntıdan ben duramıyorum ya çatlıcam ne illet biseymis
Bende kaşıntı yok sadece akıntı var. Günlük ped zararlı evet ama ben onsuz yaşayamam mesela o derece. Ben kazasız belasız sonuna geldim hamileliğin umarım sizde de enfeksiyon kaynaklı sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…