Hamilelikte vajinal ultrason

Canım gözün aydın.darısı basima.bende persembe veya cuma gidicem.sat 21 aralık.degerim gecen hafta 16211.3cikti ama karindan kese gözükmedi.satagore suan 5+6 günlük hamileyim.keseyi goremeyonce endiseliyim.acaba erken mi bilemedim.bana da alttan bakalim mi dedi.bende yok dedi mbu hafta gidince gorurum insallah.mecbur kalirsam alttan baktircam ama bende korkuyorum
Sağol inşallah darısı basına bünyeden bünyeye değişiklik olabiliyormuş yada geç döllenme durumlarında daha geç görülüyor benim sat 7 aralıktı aramızda 2 hafta var sende 2 haftaya kadar herseyini görürsün inşallah

Canım ne zararı olabılır ki? 6 ayıma kadar alttan baktı. Hıc bır zararı olmadı.. Korkulcak hıc bısey yok acı macu hıc bısey. Acı olsaydı sex yapamazdık dımı. :KK49:

Ben yurtdisndayim ve ilk dr gttigimde hamile oldugimu yeni ogrenmistim.Dr vajinal ultrasonla bakti direk.3. Ayima grdim hep vajinal utrasona bakiyor.Karindan hic bakilmiyor bir zarari yok.Turkiye'de bakilmiyor bence icini ferah tut ve baktir.

Ben yurtdisndayim ve ilk dr gttigimde hamile oldugimu yeni ogrenmistim.Dr vajinal ultrasonla bakti direk.3. Ayima grdim hep vajinal utrasona bakiyor.Karindan hic bakilmiyor bir zarari yok.Turkiye'de bakilmiyor bence icini ferah tut ve baktir.
Gerek kalmadı zaten canım bundan sonra gerek olursa endişe etmeden baktırırım

Back
X