canım ya bendede war sol bacağımın alt tarafında..hamilelikte oluomuş ama geçermi acaba ya..( daha 22 yşaındayım şaka gibi walla..bide benim bacaklarımda lekede oldu,onlar geçer diolar..uf..napcamı bilemiorm
Canım benim ilk hamileliğimde çıkmıştı 20 yaşındaydım.2009 da amelyat oldumç2.hamileliğim yine çıktı hemde daha fazla.şuan 8 aylık hamileylm.bacaklarım inanılmaz kötü durumda.artık doğumdan sonra bakıcaz çaresine
Biraz araştırdım doğumdan sonra bazılarının geçiyormuş.ama ailesinde varis olanların geçmiyormuş.yani varis ırsi.maalesef benim ailemde çok sık görğlen bir hastalık.ameliyat işe yarıyor mu bari canım?
arkadaşlar günde birkaç defa soğuk suyla aşağıdan yukarıya doğru bacaklarınıza duş yaptırırsanız cidden ii geliyor.bende 19 haftalık hamileyim ve böyle yapıyorum.ha unutmadan bacaklaınızı havaya kaldırıp düz bi duvara 90 derecelik açıyla dayayıp dinlendirirseniz o da çok ii geliyor.
arkadaşlar günde birkaç defa soğuk suyla aşağıdan yukarıya doğru bacaklarınıza duş yaptırırsanız cidden ii geliyor.bende 19 haftalık hamileyim ve böyle yapıyorum.ha unutmadan bacaklaınızı havaya kaldırıp düz bi duvara 90 derecelik açıyla dayayıp dinlendirirseniz o da çok ii geliyor.