• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ve reflü

cornelia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
398
152
18
Merhaba kızlar. Bugün 19 haftalık olduk. Son birkaç gündür refluden muzdaribim. Kaç gündür her sabah kalktığımda boğazımda yanma oluyordu ama başka herhangi bir enfeksiyon belirtim yok sürekli boğazım yaniyor ve takılma hissi oluyordu ve anlam veremiyordum. İnternette korkunç yorumlar olduğu gibi refluden olduğunu soyleyenler de vardı ama ben net olarak reflü hissetmiyordum az önceye dek. Gece uyurken farketmeden mide asidiniz bogaziniza çıkabiliyormuş. Az önce ağır bir reflü atağı yasayinca sorunun nedeni çözüldü. 6 Mayıs'ta KBB randevum var ama yine de bu illeti geçirebilmenin bir yolu var mı merak ediyorum. Yaşayan var gebelikte reflü ve boğaz tahrisini?

Kendi doktorunuz Rennie ya da Gaviscon önerebilir..Danışın muhakkak..
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi..

Malesef bu haftalarda başlıyor doğuma kadar gidiyor, mide ilacı verir doktorun biraz rahatlarsın, yastığını yüksek tut bı tık oda rahatlatır, başın yatay pozisyona düşünce fena oluyor malesef, ne kadar yüksek o kadar iyi😂

Rennie duo şurup
kesin çözüm iki gebeliğimdede kullandırıldı. gebeler için zaten direk doktorunuza sorup eczaneden reçetesiz alabilirsiniz .sola yatınca rahatlarsınız

Eklentiler

• d3850b8e-ba64-48fe-9cba-d0987b7f607e.webp
    d3850b8e-ba64-48fe-9cba-d0987b7f607e.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 7
Malesef bu haftalarda başlıyor doğuma kadar gidiyor, mide ilacı verir doktorun biraz rahatlarsın, yastığını yüksek tut bı tık oda rahatlatır, başın yatay pozisyona düşünce fena oluyor malesef, ne kadar yüksek o kadar iyi😂
Yüksek yastıkla yatmayı dün gece denedim alışkın olmadığımdan boyun ve baş ağrısı yaptı 😄 başıma gelmeyen kalmadı ilk gebeliğimde ya millet nasıl prenses gibi gebelik geçiriyor anlamadım her gün yeni bir şey çıkıyor. Gebelik belirtileri yazınca mide bulantısı, adet gecikmesi, göğüs hassasiyeti falan yazıyor sadece yalan kardeşim benim başıma gelmeyen kalmadı 😄 her şey degisiyor her seyyy

Yüksek yastıkla yatmayı dün gece denedim alışkın olmadığımdan boyun ve baş ağrısı yaptı 😄 başıma gelmeyen kalmadı ilk gebeliğimde ya millet nasıl prenses gibi gebelik geçiriyor anlamadım her gün yeni bir şey çıkıyor. Gebelik belirtileri yazınca mide bulantısı, adet gecikmesi, göğüs hassasiyeti falan yazıyor sadece yalan kardeşim benim başıma gelmeyen kalmadı 😄 her şey degisiyor her seyyy
O yüzden anlatılanlara çok inanma, hormonlar herşeyin içinden geçiyor dogurmadan da tam çözüm yok 😂😂

Back
X