Hamilelikte ve sonrasında şiddet

Konu sahibi iyi mi acaba? Niye konuyu da kendini de silip gitti ki, sosyal medya ile ilgili msjlari manyak kocasi okuyup kadina bisey yapmamıştır umarim, Mune Mune konu sahibi niye uctu bi fikrin var mi? Ben sagligindan şüphe ettim ilk defa birinin

Konu sahibi iyi mi acaba? Niye konuyu da kendini de silip gitti ki, sosyal medya ile ilgili msjlari manyak kocasi okuyup kadina bisey yapmamıştır umarim, Mune Mune konu sahibi niye uctu bi fikrin var mi? Ben sagligindan şüphe ettim ilk defa birinin
Hiçbir fikrim yok ama genelde konu silmeler sonuca bağladım artık yoruma gerek yok denecek siliniyor ya da konuyu açtıklarına pişman oldukları için.

Hiçbir fikrim yok ama genelde konu silmeler sonuca bağladım artık yoruma gerek yok denecek siliniyor ya da konuyu açtıklarına pişman oldukları için.
İnsallah öyle olsun ya, sanki adam teli karıştırıp sen beni sosyal medyada rezil mi edeceksin diyip kadini öldürmeye kalkti gibi bi duyguya kapildim bi an.😐

Merhabalar arkadaşlar.

Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.

Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir ki 2 aylik
Kendinizi sag salim ondan kurtarmanin yollarini arayin.once can guvenligi.

Merhabalar arkadaşlar.

Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.

Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir ki 2 aylik
o eşin denen adi 2 aylık bebeğin ancak kirli bezini alır ayrıca gizli kamera delil oluyormu bunu bi araştır bildiğim olmuyor senin o darp raporun yinede işe yarar geçmişine bakıldığında onunla ilgili kanaat oluşturur

Siz
Merhabalar arkadaşlar.

sizin de eliniz armut toplamasın. Açın ses kaydı alın size dediklerini, nasıl tehdit ettiğini. Sonra hepsini gmail ile bir arkadaşa başka yere yollayarak yedekleyin, gönderilenlerden silin ki yedekte olduğunu bilmesin, görmesin. Başka bir avukatla da görüşün, sizi olur olmaz korkutuyor işte. Bebeğime tekme atan bir adam veya bana… o evde duracağıma sokakta yatarım tek başıma. Tabi siz iyi bir psikolojide olmadığınız için şu an sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz. O yğzden mantıklı yardım edecek bir avukatla konuşun mutlaka. Baba nafaka vermek zorunda ve iki aylık bebek elbet size verilir. Mutlaka, onun size kullanacağı ses kayıtları varsa sizin de olsun. Kaydedin her şeyi

Back
X