öncelikle bebeğiniz için tebrik edrim. sizde benim gibisiniz. ben haftada 2 kere balık yiyorum ama beni çok korkutuyorlar. yok bebek eksik doğar falan diye. üstümden atamadım bu sitresi yaa. bende 13 haftalık hamileyim doktorum şimdi yeme önümüzdeki haftalarda zaten yiycen dedi ama imkanı yook(
teşekkür ederim. ben de sizi tebrik ederim..
dünyada et istesede yiyemeyen milyonlarca insan var ama sırf bu nedenle eksik doğdukları görülmemiş. annem bana hamileyken de yiyememiş, şükür sağlıklıyım

ayrıca vitamin hapları kullanma şansımız var. stres yapmamak gerekiyor, stres çocuğa da yansır çünkü. balığın yerine her gün ceviz yiyorum, zaten şekil olarak da beyine benziyor.
ha bu arada bir bilgi öğrendim doğruluğunu henüz doktoruma sormadım ama hamilelikte bacaklardaki krampların nedeni kalsiyum ve magnezyum eksikliğiymiş, fakat biz bu kalsiyumu süt ve süt ürünlerinden aldığımızda fosfor da almış oluyormuşuz ve bu fosfor kramplara neden oluyormuş. bunun için kansiyumu daha çok sebzelerden almamız daha doğru olurmuş.
önemli olan çeşitli beslenmek. et yiyemesek de onun dışında her şeyden tadımlık da olsa yememiz gerekiyor.
bebeklerimiz sağlıklı doğacak, eti çok sevecek ben buna inanıyorum