S Srplkdr Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2019 636 190 53 32 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Srplkdr #1 Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin
Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 29.460 128.839 598 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Srplkdr #2 Niye zarar versin ki anlamadım çekirdekler bebeğin kafasına mı çarpacak?
N Nive8 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2019 1.923 4.826 133 44 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Srplkdr #3 Srplkdr .!.: Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin Genişletmek için tıkla... Vişne çekirdeği yerseniz, çocuğunuza vişne suratlı olur
Srplkdr .!.: Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin Genişletmek için tıkla... Vişne çekirdeği yerseniz, çocuğunuza vişne suratlı olur
Peripella Hiç birşey sebepsiz değildir. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Nisan 2014 2.756 4.060 133 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Srplkdr #4 Srplkdr .!.: Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin Genişletmek için tıkla... Bebek içerde vişne çekirdekleriyle 5 taş oyunu oynayabilir. Onu yaparken de yutabilir. Boğazına falan kaçar. Şaka mısınız ya
Srplkdr .!.: Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin Genişletmek için tıkla... Bebek içerde vişne çekirdekleriyle 5 taş oyunu oynayabilir. Onu yaparken de yutabilir. Boğazına falan kaçar. Şaka mısınız ya
Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.596 1.299 83 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Srplkdr #5 Srplkdr .!.: Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin Genişletmek için tıkla... Vişne çekirdekleri bebeğe hicbisey yapmaz ama yeme cekirdekleri niye karnına dolduruyosun çıkarmak var bide
Srplkdr .!.: Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin Genişletmek için tıkla... Vişne çekirdekleri bebeğe hicbisey yapmaz ama yeme cekirdekleri niye karnına dolduruyosun çıkarmak var bide