Hamilelikte vişne yemek

Srplkdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
636
190
53
32
Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin

Arkadaşlar merabalar ben 8 haftalik hamileyim canim vişne cekti dun aksam 1 kase vişne yedim ama alışkanlık çekirdeklerini de yuttum hepsinin bebege zarar verirmi nolur bisey soyleyin
Vişne çekirdeği yerseniz, çocuğunuza vişne suratlı olur

Bebek içerde vişne çekirdekleriyle 5 taş oyunu oynayabilir. Onu yaparken de yutabilir. Boğazına falan kaçar.
Şaka mısınız ya

Vişne çekirdekleri bebeğe hicbisey yapmaz ama yeme cekirdekleri niye karnına dolduruyosun çıkarmak var bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…