Merhaba hamilelikte xolair iğnesi kullanan var mı? Bir kaç yıldır kurdeşen tedavisi görüyorum zyrtec ilacı ve xolair iğnesi vuruluyorum ancak yeni hamile olduğumu öğrendim cildiye doktorları hamilelikte herhangi bir sorun olmaz dedi ama içim rahat etmedi size de danışmak istedim.
Merhaba, ya ben yoluma şuanda sadece zyrtec ilacım ile devam ediyorum. Hamile olduğum için doktorum iğneye ara vermemi tavsiye etti. Rahatsızlığım hala aynı devam ediyor ilaçla rahatlıyorum sadece.
Ben ilaçlada rahatlayamiyorum. Bende şu an 12. Haftadır gebeyim. Dedim iğneye başladı mı acaba. Peki bir azalma oldu mu vücut ignesizlige alıştı mi yani
Ben ilaçlada rahatlayamiyorum. Bende şu an 12. Haftadır gebeyim. Dedim iğneye başladı mı acaba. Peki bir azalma oldu mu vücut ignesizlige alıştı mi yani
Herhangi bir değişiklik olmadı bende iğne aldığımda nasilsam hala aynıyım yani iğneyi 5 ay kullanabildim onda da bana fayda etti mi pek anlamadım. Hala kaşınıyorum. Ancak cildiye doktorları hamilelikte pek bir sakıncası olmaz dedi ama ben kendim hem ilaç hem iğne fazla gelebilir diye bıraktım. İlaçla ikisi ayni kategorideymiş B sınıfı diye gözüküyor gebelikte herhangi bir zarari olduğu görülmemiş.