hamilelikte yaşanan olumsuzluklar

sudamlacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
4
0
36
Bursa
11haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri her şey am herşey bana kötü kokuyor.eşim de dahil.tabi bunu ona söyleyemiyorum.ondan kaçıyorum çok zaman sürekli nevresim değiştiri cam açar haldeyim.normalde de hassastım ama gebelikte cinsel isteksizlik yaşayan varmı bunu eşinizle nasıl hallettiniz.

oluyo guzelim , ben de 36 haftalik hamileyim ben dede simdi basladi .. Esim tertemizdir , ama bana kokuyo gibime geliyor ,, Sonra da cok uzuluyorum ....Kendimi bile kokluyorum kafayi yiyecegim .....

bende o kadar dikkat etmeme argmen hızlı kilo almaya basladım ve bu durum beni cok üzüyo daha 6 haftalık gebeyim ama istahım öle bi acıldıki saldırasım geliyo herseye ve herseyi canım cekiyo kendime engel olmıyorum yavv esim bile sasırdı halime valla kızlar ya

şimdiden çok kilo almamaya dikkat et şuan yediklerin sana kalıcak çünkü..
bebeğin senin kanındanda beslenebilir alman gereken besinleri al yeter..
bulantılar ve bu koku sorunu benim ilk 3 ayımı berbat etmişti..hersabah dayanılmaz bi bulantı yaşıyodum sonu lavaboda bitiyodu tabi..
parfüm kokusu bana çok itici geliyodu eşim odada parfüm sıkmıyodu bile ben parfümümü elime bile almadım..temiz havaya çok ihtiyacım oluyodu..yemeklerden sonraki yaşadığım bulantılar eşime karşı soğukluk cinsel isteksizlik her hamilenin başına gelmiştir emin ol..
yorucu ve keyifli bi yolculuk seni bekliyor..
eşinle konuş durumunu anlat ve anlayışlı olmasını söle..
olmadı internetteki yazıları okut oda bilgi sahibi olsun bu sorunları senin yaratmadığını her hamile bayanın yaşayabiliceğini bilsinki sana o şekilde davransın...
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini...

bende 12 haftaligim yemek dusundummu migdem kalkiyor canim iliskiyede girmeyide diyorum hamilelikten galiba canim istemiyor diyee

mide bulantıları 4.aya girdiğimde bitti diyebilirim...cinsel isteksizliğe gelince şu an 7. ayımdayım halen istemiyorum sanırım doğurana kadar böyle olacak, eşimin bana yaklaşmasını bile istemiyorum o hale geldim...

hemen hemn tüm hamilelerin ortak problemleri
bende parfüm ve sabun kokusundan nefret etmiştimm. hatta dişlerimi bile fırçalarken kusmamak için zor tutuyorum kendimi halada oluyo 5,5 aylok hamileyim

peki sizde de oluyormu kulağınızda kalp atışı gibi nabız gibi ses duyuoyrmusunuz? bu ses yüzünden KBB dokturna bile gitmeyi düşünüyorum? bide evham oluyorum bu sesten:59:

Bırakın cinsel ilişkiyi brn eşimle aynı yatakta bilr yatamıyorum koku hassasiyetinden felan değil eşim tertemiz ve çok bakımlı bir insandır ama ne biliyim en başta o gitti sen rahat rahat yat diye şimdi de beraber uyuyamıyorum daralıyorum yatak küçücük geliyor nefes alamalıyorum bir de çok fazla çarpıntım var kulağımda sürekli kalp atışı var fiziksel bir neden yok sanırım psikolojik bir de inanılmaz misem ağrıyor çarpıntı ve ağrıdan her sabah 5 te uyanıyorum

Haftaya 6.ayıma gireceğim inşallah.
Cinsellik konusunda benim hiç problemim olmadı.
Mide bulantılarına gelince ilk 4 ay zor geçti o bakımdan.Birşey yiyip içemiyordum .
Parfüm kokularından felaket tiksiniyordum o derece yani.
Yumuşatıcı deterjan kokularına dahi tahammülüm yoktu.
Parfüm sıkmaya yeni yeni başladım diyebilirim.

merhaba 7 haftalık hamileyım bende koku hassasıyetım cok fazla benımde ama benım daha cok bulantım yok ole ara ara oluyor ama benım mıdemde cok yanma oluyor buna dayanamıyorum doktoruma gıttıgımde sorucam ama bulantımın olmaması normal mi buna geriliyorum bıraz aslında normalmıdırr?? pekıı

11haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri her şey am herşey bana kötü kokuyor.eşim de dahil.tabi bunu ona söyleyemiyorum.ondan kaçıyorum çok zaman sürekli nevresim değiştiri cam açar haldeyim.normalde de hassastım ama gebelikte cinsel isteksizlik yaşayan varmı bunu eşinizle nasıl hallettiniz.

heheh =))) bende öyleydim 26. haftamdayım..Sevdiğiniz kokular bile nasıl kötü iğrenç geliyor anlatmam mümkün değil :49: Ve bir de tilki gibi koku alıyorsunuz burun çok hassaslaşıyor..Yemek yemekde bile zorluk çekiliyor bazen ama geçiyor kiminin ki 4. ayda kiminin ki 5. ayda bunu bilmek pek mümkün değil tabi ki bünyeden bünyeye değişiyor ama geçiyor =))

Bence eşin ile konuş durumu anlat internetten araştırsın eşinde bilir ise bu durumun çok normal olduğunu destek olur die düşünüyorum..Açın netten birlikte okuyun gerekirse eşlerimiz bilinçli olur ise bu dönem çok daha kolay geçer ;)))

merhaba 7 haftalık hamileyım bende koku hassasıyetım cok fazla benımde ama benım daha cok bulantım yok ole ara ara oluyor ama benım mıdemde cok yanma oluyor buna dayanamıyorum doktoruma gıttıgımde sorucam ama bulantımın olmaması normal mi buna geriliyorum bıraz aslında normalmıdırr?? pekıı

hER İnsanın bünyesi çok farklı benim ilk 3 3,5 ay bulantım çok az oldu kusmadım ama o aydan itibaren 10 gün boyunca çok kötü oldum sonra da devam etti nerede ise 5 aylık olana kadar herkesde farklı oluyor..

yarın kontrolum var ve ınsallahh bebegımın kalp atışlarını dinleyeceğim rabbim nasip etsin ,insallah hiçbir sorun yoktur dua edin kızlar nolurrrr

Ben de 14 haftalık hamileyim. Benim de kokulara karşı hassasiyetim oldu ama biraz farklı. Çevrenin kokusundan da rahatsız oluyorum ama en çok kendim kokuyormuşum gibi geliyor. Sanki her kötü koku üstüme yapışmış gibi hissediyorum. Yüzümü sildiğim havlu ikinci kullanışımda kokuyor. Ama ben kullanırsam kokuyor. Bazen kendi kokumdan kaçmak için kafamı yukarı kaldırıyorum. Hayır insan kendinden de kaçamıyor ki :) Sen en azından başka kokulardan rahatsız olmuşsun kaçar kurtulursun :) Cinsel soğukluğa gelince, biraz libido da düşme oluyor tabi.

sadece bulantıldan bahsedilmiş şuan 37 haftalık hamileyim ve ilk 5 ayım kusmakla geçti mutfağa girmekten nefret ederdim eşimin yanında yatmasını bile istemezdim ama bulantı hapı iyi geldi bana bu sorundan öylelikle kurtulduk 20. haftamda tansiyonum 15-9 oldu hastanelik oldum Allaha çok şükür bir kere öyle oldu sonra gebelikte böbrek genişlemesi yaşadım ve taş düşürür gibi sancı çektim bir kereliğe mahsus şekerim yükseldi ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum bu yüzden 30. haftamızda erken doğum riskim oldu bi kaç kez hastaneye yattım başımdan geçenleri özetledim benden beteride vardır ama zor bir hamilelik oldu benim için.....

Burada genel olarak yazılanların aksine hamilelikte cinsel istek artar kadında hormonlardan dolayı.. Ama psikolojik isteksizlik için bir şey diyemeyeceğim.

Yatak ayırmak, eşine dokunmayı bile istememek kısmı gerçekten ilginç.. Sadece kokudan dolayı mı oluyor bunlar?

Back
X