Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum çok şükür. bir kaç defa öğürtü oldu sadece o kadar. ne tiksinme, ne kusma hiç birşey olmadı. bir kaç gündür sadece afedersiniz geğirti oluyor arada ama geçiyor. inşallah herkes sıkıntısız geçirir hamileliğiniHamilelikte ne gibi sikintilr yasiyoruz çözum yollari neler paylasalim kizlar mesela benim sürekli basim agriyo bazen cok şiddetleniyor
O konuda ben de iddialiyimBen yasadgm sikintilrin hpsini yazsm okuyan hmile klmktan korkr
Hamile yastigi diktim elimle kendime sırt agrisi kalmadi. Kilo da var bende bunye kaldirmiyodu herhalde.Benim hamileliğim 6 haftalık bel sırt ağrım oluyor ve sürekli uyma isteğim oluyor, herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah bebişlerini![]()
11 haftaligim şiddetli mide bulantisi halsizlik kusma mide yanmasi yasiyorumHamilelikte ne gibi sikintilr yasiyoruz çözum yollari neler paylasalim kizlar mesela benim sürekli basim agriyo bazen cok şiddetleniyor
Rica ederim umarım sizlerdede işe yarar. Valla diş sıkıntı yaratmadı bende şükür... insallah sendede bir a önce geçer...Tavsiyelerin icin sgol kontes guzel yazmisn 20 lik disimin birini cektirdm digeri de agriyor dis agrisi icin gargra kullanan var mi varsa ismimi yazabilir mi eczaneden almk istiyorm
Ben de yemek yiyemiyorum kızlar. Boğazıma değen her şey içimi kaldırıyorayrıca kasık ağrısı ve neredeyse on gündür süren lekelenme
![]()
Lekelenme den korkma .
Ayrıca mide bulantısı olan birisinin hormonlari çok aktif çalıştığı için. Düşük riski çok az . Dinlenmeye bak üzme kendini
İnşallah canımm. Hepimizin bebekleri çok sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım![]()
Kocan o senin kız! Senin diğer yarın... Utanılacak birşey yok... sal gitsin! :))))Bende asiri gaz problemi var kizlar
hamileligin ilk gunlerinden beri yasiyorum bunu artk esimden utaniyorum o kadar yaa
zaten bagirsak problemim olurdu hamilelik tuz biber oldu uykumdan uyaniyorum gaz sancilariyla