Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya güzelim sen bu adamdan çocuk bekliyorsun önünüzde daha uzun yıllar var. Severek evlendiniz. Yani bazıları rahat olamazlar tabi ama bu seferde kendi evinde rahat olamıyorsanda çok kötü. Yani bazı zincirleri kırmalısınız doğal olun. Sadece ikiniz varsınız sonuçta. Tabi eşini bilemem belki sevmez òyle şeyler. Ama eşler arasında dogal olmak çok normal ve güzel birşey. Alışıyorsun ona onu kendin gibi görüyorsun rahatsın...
Bu aralar feci bi kaşıntı sorunum var.
Vücudumun heryeri istisnasız kaşınıyor. Haftaya doktorumla görüşeceğim ama bazı gebeliklerde yaşandığı söylendi normal diyorlar..
Bende maalesef kasiniyor ve kanatacak şekilde hırpalariyordum kendimi kan hapını bıraktım kaşıntılar da geçti acaba sende de kan hapı mi yapıyor bu sorunu ? Kan hapı yerine sabahları bir yemek kaşığı pekmez yiyorum çünkü kaşıntılar cigerden geliyormuş ve sorun çıkarabiliyormus