- Konu Sahibi kayradorugum
-
ben de en cok sırt ustu rahat edebiliyorum ama sırt üstü yatmayı pek tavsiye etmiyor internet kaynaklı
bilgiler.dr.um yatış pozisyonu ile ilgili bisey soylemedi henuz. Sol yanıma yatmaya calısıyorum ama dediginiz gibi o zaman da bebek tekmeliyor zaten son bi kac gundur gece mide yanmalarım da basladı garip ruyalar bacaklarda kramplar derken her gecen gun daha az uyku ile uyaniyorum :bbo: ayrıca bacak aralarındaki kemiklerde çatı deniyor sanırım geceleri cok agrı oluyor sabah ayakta durmakta gucluk cekiyorum aynı sorunu yasayan var mı bacaklarım ayrılacakmıs gibi bi agrı duyuyorum acılmamı oluyor acaba die endiseleniyorum daha dogumuma 9 hafta var :uhm: Allah hepimize saglıklı dogumlar nasip etsin
26.haftamdayim henuz cok sikintim yok uykuyla ilgili. Normal zamanda da sadece yuzustu yatamazdim zaten hamileyken.de.mumkun degil.
Bi de hamileligimden.beri sirt ustu yatma egilimi oldu eskiden o kadar yatamazdim kizlar bu konuda kesin bi bilgi var mi acaba sirt ustu yatmak zararli midir cidden? Ben cok rahat ediyorum sirt ustu ya..
Haklisin tatlim aslinda onlar orda o kadar rahat ki olan bize oluyor minik canavarlar yuzunden :) onlar iyi olsun da diyor insan annelik boyle bir seymis demek :)tatlım ben de internette bir çok şey okudum.. yok sağa yatılmaz bebeğe besin gitmez, yok sırt üstü omurgaya baskı yapar felan..
ben de ilk okuduğumda telaş ettim. doktoruma sordum.. başının altındaki yastığını yükselt yüz üstü hariç istediğin gibi yatabilirsin bebeğe hiçbir şey olmaz dedi.. gerçekten doktorum söyleyene kadar huzursuz yatıodm her yanım ağrıodu şimdi her tarafa yatıorm hem ben huzurla uyuorm hem ağrılarım azaldı..
sadece bebeğim sağ tarafta olduğu için sağıma döndüğümde sırtıma bir yastık koyuorm tam sağıma baskı yapmadan yatmaya dikkat ediorm.. sırtımdaki yastığa da alıştım zaten uykum da çok bölünmeden sağdan sola dolanıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?