Hamilelikte Yemek Sonrası Nefes Darlığı

simurrg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2023
532
566
33
31
Selam kızlar, bir haftadır yaşadığım garip bir durum var. Sizlerin de yorumunu almak istiyorum. 16 haftalık hamileyim. Yemek yedikten sonra nefes darlığı yaşıyorum. Daha şimdi böyleysem ileride nolur bilmiyorum. Hamilelik başından beri 6 kilo aldım. Acaba vücudum kaldıramıyor mu? Kilolu değilim ama zayıfta değilim. Bağırsak sorunları da yaşıyorum. Acaba bununla da ilgisi olabilir mi?

ben 45 kiloyla hamile kaldim 7 aylikdan sonra nefes alamadim suyum coktu benim doktor ondan oylesin diyodu kilomda yoktu sadece 8 kilom vardi. belki sendede suyun cok belki bagirsak sorundanda olur bebekde var karninda her yer daraliyo nefes napsin

ben 45 kiloyla hamile kaldim 7 aylikdan sonra nefes alamadim suyum coktu benim doktor ondan oylesin diyodu kilomda yoktu sadece 8 kilom vardi. belki sendede suyun cok belki bagirsak sorundanda olur bebekde var karninda her yer daraliyo nefes napsin
Çok teşekkür ederim rahatladım biraz canım. 16 haftada böyle olunca korktum açıkcası.

13 haftalık hamileyim aynı durum bi süredir bende de var az da yesem çok da farketmiyor özellikle akşam yemeğinden sonra catlicak gibi oluyorum

Çok teşekkür ederim rahatladım biraz canım. 16 haftada böyle olunca korktum açıkcası.
korkma hatda benim aksamlar kalbimde cok carpinti yapiyodu yemekden sonra cok kotu oluyodum gece saga don sola don napsam nefesim cikmiyodu dogurdum bitdi hepsi

korkma hatda benim aksamlar kalbimde cok carpinti yapiyodu yemekden sonra cok kotu oluyodum gece saga don sola don napsam nefesim cikmiyodu dogurdum bitdi hepsi
İnş canım sağ sağlim doğum yapayımda başka bişe istemem

İnşallah ya benim kaynana da sen şimdiden böyleysen karnın çıkınca napcan diyo iyice sinirim tepeme geliyor vallahi
Amann hiç takma bana da öyle diyolar suratımda duvar gibi bir ifade ile karşılaşıyolar. Cevap bile vermiyorum. Sen de öyle yap.

Amann hiç takma bana da öyle diyolar suratımda duvar gibi bir ifade ile karşılaşıyolar. Cevap bile vermiyorum. Sen de öyle yap.
He diyip geciyom zaten. Hem derler 2 canlisin çok ye sonrada bıdı bıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…