Maydonoz ve dere otunu bende duymuştumMaydanoz suyu veya aşiri derece cig maydanoz yenmemesi gerek diye biliyorum
Soda peki bazen çok yiyince içmek istiyorum korkuyorumCig gidalar. Islenmis etler cig etler yasak. Salata disarda yemeyin. Evde de cok cok iyi yikayin.
Sade maden suları aksine sağlıklı hamilelikte canım günde 2 tane içebilirsinSoda peki bazen çok yiyince içmek istiyorum korkuyorum
Maden suyu içeblirsinz ama kararında..hatta ileriki haftalarda kramplar için doktorlar günde bir taneyi öneriyor..Soda peki bazen çok yiyince içmek istiyorum korkuyorum
Duymamıştım hiçSade maden suları aksine sağlıklı hamilelikte canım günde 2 tane içebilirsin
Sol kasıkta ara ara kramp oluyo ama daha bişe söylemedi doktorMaden suyu içeblirsinz ama kararında..hatta ileriki haftalarda kramplar için doktorlar günde bir taneyi öneriyor..
İşkembe ve paçayı çok seviyodum onun etkisi ne oluyomuşBir cok bitki cayi yasak. Adacayi, ihlamur, bogurtlen vb gibi. Hamileyken herturlu bitki caylarindan, cig gidalardan, paça, iskembe, midye gibi gidalarfan uzak durmak gerekiyor.
Öğrenmiş oldun:)Duymamıştım hiç
Kızartma turu seyler yenmemesi gerekir düşük yapiyomusKızlar hamilelikte düşük tetikleyen bazı yicekler varmış bilgisi olan var mı ??
Ben yedim iskembe hicbisey olmadiİşkembe ve paçayı çok seviyodum onun etkisi ne oluyomuş
Sagolun :)Öğrenmiş oldun:)
Sizin kaç haftalıkBen yedim iskembe hicbisey olmadi
Rica ederim canımSagolun :)
Balık türüÇiğ et yumurta tavuk yememeye dikkat edin..maydonz ve sakatat türlerini abartmadan kararında yiyeblirsz..bitki çaylarınıda çok tüketmemeye çalışın..
Balıkta çok civa içermeyen balıkları haftada bir kez ye.Balık türü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?