Tamam çok sagolunBalıkta çok civa içermeyen balıkları haftada bir kez ye.
İşkembe ve paçayı çok seviyodum onun etkisi ne oluyomuş
Teşekkür sagolun :)İşkembe dışarıda temiz olup olmadığı belli değil zararlı bakteri içerebilir o yüzden yasak diye biliyorum.Bitki çayları,midye,civa içeren deniz ürünleri,tam pişmemiş yumurta zararlı olabilir diye biliyorum.
Her doktor farklı söylüyo demekki benimde bunlara dikkat et yeme diye bişe demediTam olarak nedenini sormadim. Doktorum sakatat yeme iskembe, paça... bunlardan uzak dur demisti.
Her doktor farklı söylüyo demekki benimde bunlara dikkat et yeme diye bişe demedi
Aynen zorla konuşturuyoruz adamı bizde sormasak tehlikeli şeyleri bile demiyoZaten doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyosun. Ben hamilelik surecim boyunca 4 doktora gorundum sadece bi tanesi bunlari bunlari yeme bunlari bunlari ye seklinde konustu. Eger bu yemekler tuketmeyi sevdigin seylerse internetten de bir arastir derim. Hatta daha mantiklisi doktoruna gittiginde yiyip yememenin bir fark yaratip yaratmayacagini sor. Netice de doktorun yeme dememis ama ye de dememis. Dedigim gibi cogu doktor sormadan bir sey soylemiyor zaten. Adeta kapalı birer kutular.
20 haftalikimSizin kaç haftalık
Maşallah20 haftalikim
Soda peki bazen çok yiyince içmek istiyorum korkuyorum
Her doktor farklı söylüyo demekki benimde bunlara dikkat et yeme diye bişe demedi
Rica ederim bu yazdıklarımı etraftan netten öğrendim.Doktoruma kalsa herşeyi yiyebilirim.Sadece bol sıvı tüket dedi bana.Teşekkür sagolun :)
Çiğköfte nedn yemiyosunz ? Etsiz her türlü yersiniz onucanimin cektikleri top 5
1- çiğköfte
2- cips
3- kola
4- iskembe çorbası
5- hamburger mümkünse steakhouseburger:)
hamburger/kola/cips arada kacamak yapiyorum.ilk hamileligimde iskembe çorbasını anneme yapririp iciyordum.
ama çiğköfte asla tuketmedim tuketmemeliyim direniyorum :)
Benim doktorumda öle dedi sadeceRica ederim bu yazdıklarımı etraftan netten öğrendim.Doktoruma kalsa herşeyi yiyebilirim.Sadece bol sıvı tüket dedi bana.
Çigköftenin etkisi ne acaba biliyo musunuzcanimin cektikleri top 5
1- çiğköfte
2- cips
3- kola
4- iskembe çorbası
5- hamburger mümkünse steakhouseburger:)
hamburger/kola/cips arada kacamak yapiyorum.ilk hamileligimde iskembe çorbasını anneme yapririp iciyordum.
ama çiğköfte asla tuketmedim tuketmemeliyim direniyorum :)
Çiğköfte çiğ etten yapıldığı zaman zararlı..ama artık çiğ et kullanılmıyor yasak rahatlıkla yiyeblrsinz..Çigköftenin etkisi ne acaba biliyo musunuz
türk kahvesi günde birtane içilebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?