Hamilelikte yenilmemesi ve yenilmesi gerekenler

İşkembe dışarıda temiz olup olmadığı belli değil zararlı bakteri içerebilir o yüzden yasak diye biliyorum.Bitki çayları,midye,civa içeren deniz ürünleri,tam pişmemiş yumurta zararlı olabilir diye biliyorum.

Her doktor farklı söylüyo demekki benimde bunlara dikkat et yeme diye bişe demedi

Zaten doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyosun. Ben hamilelik surecim boyunca 4 doktora gorundum sadece bi tanesi bunlari bunlari yeme bunlari bunlari ye seklinde konustu. Eger bu yemekler tuketmeyi sevdigin seylerse internetten de bir arastir derim. Hatta daha mantiklisi doktoruna gittiginde yiyip yememenin bir fark yaratip yaratmayacagini sor. Netice de doktorun yeme dememis ama ye de dememis. Dedigim gibi cogu doktor sormadan bir sey soylemiyor zaten. Adeta kapalı birer kutular.

Aynen zorla konuşturuyoruz adamı bizde sormasak tehlikeli şeyleri bile demiyo

canimin cektikleri top 5
1- çiğköfte
2- cips
3- kola
4- iskembe çorbası
5- hamburger mümkünse steakhouseburger:)

hamburger/kola/cips arada kacamak yapiyorum.ilk hamileligimde iskembe çorbasını anneme yapririp iciyordum.
ama çiğköfte asla tuketmedim tuketmemeliyim direniyorum :)

Çiğköfte nedn yemiyosunz ? Etsiz her türlü yersiniz onu

Çigköftenin etkisi ne acaba biliyo musunuz

Çiğköftenin sosunda kanserojen sayısız madde kullanıyorlarmış
çin tuzundan tutun boyaya kadar o yüzden yemiyorum, çiğ etten değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…