Hayalcim canım ben geçenlerde bir ahmaklık yaptım ki sorma...Pizza yedim ve üzerinde salam sosis vardı...Fırında pişse de genede pembe pembeydi..
Hayalcim canım ben geçenlerde bir ahmaklık yaptım ki sorma...Pizza yedim ve üzerinde salam sosis vardı...Fırında pişse de genede pembe pembeydi..
çiğ olmamak kaydıyla herşeyi yedim.sosis,sucuk,kalamar,yumurta(rafadan hemde) vs.herşey.kendinizi de fazla kasmayın yiyememek de stres yapar untmayın :))
Etsiz cig kofteden birsey olmaz ama degilmi yaa.benimde cnm cekti dun etsiz cig kofte yedimben bi hamileliğimde çiğköfte kolik olmuştum sonuç düşük oldu bence çok dikkat edilmesi gereken konular bunlar bence iyiyce araştırın yediğiniz gıdaları
Temiz bildigin yerse hicbisi olmaz cnm. Ben cokkk yemistim.Etsiz cig kofteden birsey olmaz ama degilmi yaa.benimde cnm cekti dun etsiz cig kofte yedim
Selam.kizlar umarim biri benim yazimi gorur ve cevap yazar az once 1.bucuk lahmacun yedim ama.son lokmayi yerken bisi dikkatimi cekti harcinda maydanoz vardi ...maydanoz dusuk yapar yemeyin denir ya hhep acaba bi sorun olusturur mu ? Esim pismis ölmüs o maydonoz dio hem ole yogunda degildi dio..siz ne dersiniz?7 hafta 4 gunluk gebeyim bi sikinti olurmu ustelik ilk defa yedm lahmacun ..en son ne zaman yedgmi bile hatrlamiyrm okadar oldu yani..bana yardm edin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?