Hamilelikte yoğun ve geçmeyen bulantı

asyakrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
4
0
1
40
Hanımlar merrhaba
10 haftalık hamileyim. Çok zor geçiriyorum. Serum desteği aldığım halde tam kesilmiyor bulantı o da yiyemediğim için diye de düşünüyorum. Benim gibi var mı biraz teselli olsun diye kayıt yaptım kulübe….
Gerçekten kötü hissediyorum, geçmeyen bulantı iştahsızlık ve kusma yaşayan arkadaşlardan bilgi be destek bekliyorum

Merhaba canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Oğlumda tam 3 ay yoğun bulantı ve kusmam oldu 1 defa serum takıldı daha sonra doktorumun verdiği mide bulantısı için olan hapı kullandım. Sürekli oturur şekilde uyudum yattıkça daha kötü oluyordum. Tuzlu kraker leblebi falan tükettim bol sebze yedim hafif olduğu için zor da olsa atlattım.

Bu zamanlar geçecek merak etme canım

İlaç kullanıyor musunuz?

Teşekkür ederim yorumunuz için sabırla geçeceği günü bekliyorum.

İnanılmaz bi şekilde kustum 3 ay en sonunda hastaneye yattım kusmalarim bitti 12.haftada. 22 haftalik hamileyim şu an hala midem bulanıyor ama kusmuyorum illa geçiyor bi şekilde hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor moralinizi bozmayın:)

Msjınız çok iyi geldi. Teşekkür ederim.
Çok kötü hissediyorum kötü geçiriyorum. Hiç geçmeyecek gibi…

Msjınız çok iyi geldi. Teşekkür ederim.
Çok kötü hissediyorum kötü geçiriyorum. Hiç geçmeyecek gibi…
Geçiyor geçiyor hiç merak etmeyin bulansa bile yemek yiyebiliyorsunuz kusmuyorsunuz belli bi zamanı oluyor sadece kişiden kişiye de değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…