hamilelikte yolculuk

hace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
96
2
96
İstanbul
kızlar ben 9.haftalık hamileyim ve kamuda çalışıyorum yeni atandım.kurumum bir haftalığına karayoluyla şehir dışında ki seminere katılmam gerektiğini söylüyor fakat bu durumda çıkamam zaten kanamam ve ağrılarım çok sık oluyor.nasıl bir yol izlemeliyim? iş göremez raporu mu yoksa yolculuk yapamaz raporumu almam lazım ? tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yol gösterin..

Doktorunuz ne diyor bu konuda? Kanamaniz ve bu kadar agrinizin varmis. Bu haftalarda benim de agrilarim oluyordu. Dr bana rahmin büyümesine bagli olarak kasikta ve karnin alt kisimlarinda gerilme ve kramp tarzinda agrilar olabilecegini söylemisti. Fazla ayakta kalmamak sartiyla calisabilecegimi söyleyip rapora gerek görmemisti ve ben de israr etmemistim acikcasi.

32. haftaya kadar da calistim. Tabi her ay gittigim kontrollerde ben de bebek te saglikli oldugumuz icin rahattim ama dr bir sorun görüp istirahat icin rapor verseydi itiraz etmezdim. Bu sorunuzun muhatabi kesinlikle doktorunuzdur. Burada kimse size bosverin ya gidin ne olacak diyemeyecegi gibi, aman sakin gitmeyin yatin evinizde iste ne güzel diyemez.

Kanama riskin varsa hic olasiliga birakma

Riskli gebelik diye al rapor

Hicbirsey bebeginden oneml degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…