Hamilelikte yüksek tansiyon ve el ayak yüz şişmesi

Masal6060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
12
0
1
36
Arkadaşlar 7 aylik hamileyim tansiyonum 13-14-15 .sürekli bu değerler arasinda değisiyor.tahlil taptirdim ama sadece tsh yani trioid düşuk diğerleri normal cikti. Birde yüzüm çok sisiyor benimle ayni durumda olan var mi?

Canım ben sana göre daha gerideyim 15 haftalığım. Normalde büyük tansiyonum 10 olurdu en fazla ama şimdi en düşük 12. Parmaklarım bacaklarım ve yüzüm çok şişiyor. Doktor normal dedi diye üstelemedim. Alışmaya çalışıyorum sosis parmaklarıma ve poğaça suratıma :) Tahlillerim normaldi. Ama trioid için konuş doktorunla. İlaç kullanman gerekiyor siye biliyorum. Yoksa bebeği etkileyebilir. Yengemin de öyleydi hep ilaç kullandı hamilelik sürecinde.

Troid için ilaç kullaniyorum yarin tekrar tahlil yaptiracağim insallah şimdiye kadar etkilememistir bebeğimi.

Canim bobreklerinde sorun varsa o yuzden de sisebiliyo el, ayak be yuzun ben daha 5 haftadayim sisme falan yok ama normalde arada bir cok siser yuzum ellerim ayaklarim kac sefer doktora gittiysem hep bibreklerden kaynakli dedi bana.

Şişme yok canım ben de ama tansiyonum nabzım çıkıyor düşüyor çok oynuyor. tiroid biraz yüksek benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…