Hamilelikte yuksek tansiyon

Nesaybu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
721
1.203
63
52
Arkadaslar slm
47 yasinda donasyon ile 13 haftalik hamileyim
Son bir haftadir tansiyonum surekli inip cikiyor dr henuz ilac vermedi , stres yapiyorum, tansiyon cikinca anliyorum hemen! Var mi ayni sorunu yasayan neler yapiyorsunuz?

Arkadaslar slm
47 yasinda donasyon ile 13 haftalik hamileyim
Son bir haftadir tansiyonum surekli inip cikiyor dr henuz ilac vermedi , stres yapiyorum, tansiyon cikinca anliyorum hemen! Var mi ayni sorunu yasayan neler yapiyorsunuz?
Kaça çıkıyor ya ben de çok korkuyorum henüz gebelik yok ama panik atak var bende ondan da çıkıyor olabilir

Kaça çıkıyor ya ben de çok korkuyorum henüz gebelik yok ama panik atak var bende ondan da çıkıyor olabilir
Bendede var panik atak
Pazartesi hastaneye guttim 95/145 di dr yuksek dedi spnra biraz bekledik 130 a dusune kadar bekledik en fazla 150 ye cikiyor kucuk de 95

Bendede var panik atak
Pazartesi hastaneye guttim 95/145 di dr yuksek dedi spnra biraz bekledik 130 a dusune kadar bekledik en fazla 150 ye cikiyor kucuk de 95
Muhtemelen panik yapıyorsun ölçülürken çok yüksek değil ama yine de takip et tabi gebelik olduğu için ama içini ferah tut artık her şeyin çaresi var doktor takibinde olduğun sürece korkma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏

Muhtemelen panik yapıyorsun ölçülürken çok yüksek değil ama yine de takip et tabi gebelik olduğu için ama içini ferah tut artık her şeyin çaresi var doktor takibinde olduğun sürece korkma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏
Amin arkadasim sagol buraya yazicam zaten sureci

33+5 Benim surekli degisiyor tansiyon
Canim hamilelikte yuksek tansiyon bebege ve anneye zarar berir dedi dr ben gunde 2-3 kez olcuyorum cikarsa ara hemen dediler, senin 18 tansiyona birsey yapmiyolar mi? Belkide vucudun tasiyor benim 15 iken bile berbat oluyorum

Bende kolestrol cikti yuksek .saglik ocagi doktoru ilac kullanirsin dedi moralim bozuldu.kendi doktoruma sordum hamilelikte yukselmesi normal ne ilaci olmaz oyle sey dedi.sana baktilarmi kolestrol
Sanirim bakildi tum kan testlerim normal benim bu tansiyonda yeni cikti, senin az kalmis bir kac haftan var korkma ! Zaten kendi dr una sor o daha iyi bilir, tabii bu seni nasil rahatsiz ediyor kolestrol yukselince bilmiyorum? Eger iyise. Zaten zarar vermiyordur, diyet yap bence birde ben cok
Dikkat ediyorum ekmek seker tuz yemiyorum mesela

Sanirim bakildi tum kan testlerim normal benim bu tansiyonda yeni cikti, senin az kalmis bir kac haftan var korkma ! Zaten kendi dr una sor o daha iyi bilir, tabii bu seni nasil rahatsiz ediyor kolestrol yukselince bilmiyorum? Eger iyise. Zaten zarar vermiyordur, diyet yap bence birde ben cok
Dikkat ediyorum ekmek seker tuz yemiyorum mesela
Ben cok istahliyim hersey yiyorum 96 kiloyum suan doguma 100 kilo gircem heralde ama kilomu hic gostermiyorum

Back
X