hamilelikte yutkunma güçlüğü

halagenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
39
0
86
İzmir
bayanlar aranızda hamilelik dönemlerinde böyle bir problem yaşayan oldu mu? Sanki boğazıma bir şey takılmış gibi hissediyorum. Yutkunmak bana acı veriyo. Bu arada 34. haftadayım. Şikayetlerim 3 hafta öncesi gibi başladı. İlk hissettiğimde içtiğim demir ilacını az suyla aldığımı ve boğazıma yapıştığını düşünmüştüm. Ama sonradan da devam edince öyle olmadığını anladım. Bunun yüzünden ne doğru düzgün uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Rahatlamak için kusmaya çalışıyorum ama çok kısa bir süre beni rahatlatıyo sonra tekrar aynı.
Nedeni bebek midir yoksa başka bir problem olabilir mi?

bayanlar aranızda hamilelik dönemlerinde böyle bir problem yaşayan oldu mu? Sanki boğazıma bir şey takılmış gibi hissediyorum. Yutkunmak bana acı veriyo. Bu arada 34. haftadayım. Şikayetlerim 3 hafta öncesi gibi başladı. İlk hissettiğimde içtiğim demir ilacını az suyla aldığımı ve boğazıma yapıştığını düşünmüştüm. Ama sonradan da devam edince öyle olmadığını anladım. Bunun yüzünden ne doğru düzgün uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Rahatlamak için kusmaya çalışıyorum ama çok kısa bir süre beni rahatlatıyo sonra tekrar aynı.
Nedeni bebek midir yoksa başka bir problem olabilir mi?
Merhaba seneler geçmiş aradan ama inşallah cevap verirsiniz benimde iki sene önce oğlumda hamileyken başladı yemek yemiyordum yemek yerken boğazında takılıyordu psikolojim bozulmuştu nerdeyse neyse doğumdan sonra geçti 6 ay falan çok rahatladım Şimdi aynı sorunu tekrar yaşıyorum çok korkuyorum sizde geçti mi bu durum şuan ne durumdasınız cevap verirseniz çok sevinirim

Back