hamilelikte zehirli guatr

bicicekbibocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
499
0
46
Kocaeli
kızlarr merhaba ben 8 haftalık hamileyim yapılan tahlillerde zehirli guatr olduğu çıktı sizdede bu sorunu yaşayanlar ltfen yazarmısınız ne ilaç aldınız ne yaşadınız hamilelik süresince? benden 12 haftalıkken gelmemi ultrason ve bazı tahliller istedi guatr içn

Son düzenleme:
bende gebelik öncesinde de vardı. eğer tahlillerin düzenli yapılır ve ilacını da düzenli kullanırsan hiç sorun yaşamazsın. 12. haftayı beklemeden endokrinolojiye görünün, guatr uzmanı olanlar onlar. hapları içmekten korkmayın, plesantaya geçmiyor asıl tehlike içmezseniz oluşuyor.

Son düzenleme:

saol canım cvbın için ben kararsız kaldım şimdi ama yaa :26:

bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
ben de zehirli guatr var ama ben henüz hamile değilim ama 8 aydır iki ayrı doktora gittim ve ikiside korkmamam gerektiğini hamilelikte hormonların yükselirse ilaçla kontrol altına alınabileceğini söledi
sürekli doktor kontrolünde olunca gebelikte bi zararı olmuyomuş ben de hamile kalmadan doktoruma danışmıştım korkulacak hiç bişe yok rahat ol demişti bana

Gebeliğin ilk yarısında zehirli guatr çıkabiliyor.Bende de vardı ve çok endişelenmiştim, endokron uzmanının takibine girmek lazım mutlaka.4.aydan itibaren kendi kendine düzelebiliyor düzelmezse ilaç tedavisi veriliyor kesinlikle bebeğe yan etkisi yok.Ama mutlaka endokrin uzmanına muayene gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…