• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte zofer kullananlar

zorkzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
6
0
1
25
Kızlar 7 haftalık hamileyim su sıralar bulantılarm Çok fazla oluyor doktorum bunun için prilam Dr ve zofer adli bulantı ilaçları verdi ben eve geldiğimde recetelerni okudum zofer ilacınin recetesinde hamileliğin ilk 3 ayı kullanmayin çocukta yarık dudak vs olur Yazıyor kullanan varmı bu ilacı ne yapmalıyım

ben kullandim.ama.hic tavsiye etmiyorum benimde bulantim.cok oluyodu diye doktorum zofer kullanmami istedi gund3 bir tane demisti ben yarisini ictim bulantiyi gercekten kesiyo ama midemi cok.kotu yapti uc gun kullandim geri kalanini kullanmadim bulanti cok daha iyi o agridan belki bana oyle.yapti ama zararli bi ilac bulantiya dayanmak.ondan iyidir

ben kullandim.ama.hic tavsiye etmiyorum benimde bulantim.cok oluyodu diye doktorum zofer kullanmami istedi gund3 bir tane demisti ben yarisini ictim bulantiyi gercekten kesiyo ama midemi cok.kotu yapti uc gun kullandim geri kalanini kullanmadim bulanti cok daha iyi o agridan belki bana oyle.yapti ama zararli bi ilac bulantiya dayanmak.ondan iyidir
Ben hiç kullanmadim nasıl bi etki ediyor bilmiyorum reçetesini okuyunca tedirgin oldum açıkçası sormak istedim peki bulantini ne kadar süre kesiyordu içince

Ben hiç kullanmadim nasıl bi etki ediyor bilmiyorum reçetesini okuyunca tedirgin oldum açıkçası sormak istedim peki bulantini ne kadar süre kesiyordu içince
icince bes dakkaya etki ediyo ama mide oyle bi agroyo ki bulanti cok daha iyi tavsiye etmem valla kemoterapi kullananlara veriyolar o ilaci hamileye olmaz sabr et zaten 14 haftada bitiyo bulanti zora ama bitecek

icince bes dakkaya etki ediyo ama mide oyle bi agroyo ki bulanti cok daha iyi tavsiye etmem valla kemoterapi kullananlara veriyolar o ilaci hamileye olmaz sabr et zaten 14 haftada bitiyo bulanti zora ama bitecek
İnşallah canım benim kullanmak istemiyorum bende zaten teşekkür ediyorum 😍

Prilam bildiğim kadarıyla 3 kere kullanıyor yatmadan 2 sabah 2 şeklinde, ben 5 ay çektim bulantı dan, haşlanmış patates çubuk kraker tarhana çorbası naneli şeker yedim hep, su icemezdim duş alamazdim migdem kalkardı,zor ama geçiyor şimdi 1 yaşına geldi yaramaz oğlum 💙

Kızlar 7 haftalık hamileyim su sıralar bulantılarm Çok fazla oluyor doktorum bunun için prilam Dr ve zofer adli bulantı ilaçları verdi ben eve geldiğimde recetelerni okudum zofer ilacınin recetesinde hamileliğin ilk 3 ayı kullanmayin çocukta yarık dudak vs olur Yazıyor kullanan varmı bu ilacı ne yapmalıyım
Merhaba , hamileliğimim 6. Haftasindan itibaren bulantilarim başlamıştı zofer vermisti doktorum yalan olmasin 3. Aya kadar kullandim ama tek basina kesmedigi icin prilamla beraber kullandim. Sonrasinda zoferi biraktim prilama devam ettim ara ara iyi olduğumu düşünüp bıraktığımda bulantilarm tekrar basladi. Suan 38. Haftadayim mesela gecen hafta bırakmıştım prilami tekrar baslayinca bulanti geri döndüm. Benim bulantilara baska hiç bisey çözüm olmadi.

Ben 3 gebeliğimdede zoferle atlattım hergun bitane sabahları aldım yoksa akşama kadar kusardim iyi geldi ve şükür hicbisey olmadı
Öyle bir tehlike olsa doktorlar yazmaz zaten, tüm ilaçların yan etkisi var, mecburen iceriz dimi agrikesicilerin bile var ona kalırsa..

Back
X