E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canim benim zaten normaldede akintim oluyordu o yuzden farkedemedim.ama biraz daha çogalmisti sanirim.
su gibi bir akıntı geliyordu canım bende ve çok fazlaydı. İnşallah hamişsindir. sabır ol ve dua et a.s.
Bende bekliyorum şeker...:Saruboceq:
Sabır çekmekten başka çare yok...
Kaç günün kaldı senin , benim çok var daha yaa :çok üzgünüm:
su gibi nası ya beyaz şeffaf mı anlamadım çok fazla mıydı? offfffffff kafayı yicem bi sabırlı olabilsem cnm dua ediyorum allahıma hergün :a015: :a015: :a015:
Bende bekliyorum şeker...:Saruboceq:
Sabır çekmekten başka çare yok...
Kaç günün kaldı senin , benim çok var daha yaa :çok üzgünüm:
canim ben gunum yaklastiginda sık sık wc ye gidiyordum.goguslerim sismeye baslamisti.ama insan hamile oldugunu hissediyor inan.3, 4 gun daha bekle erkenden idrar testi yapma.ama kan testi yapsan çikar tabi.hadi hayirlisi guzel haberini bekliyorum canim.
Ben daha önce hamile kaldım aslında :çok üzgünüm:
Dış gebelik oldu ameliyat olmak zorunda kaldım.
Bu ay tekrar başladık çalışmalara, yumurtlama günlerini takip ediyorum şu an 2 hafta var adetimekaydirigubbakcemile5
Bayanlar ben de aynı şüphelerle ve beklentilerle adetimin 18. günü kan testi yaptırdım. Sonuç yine negatifti. Ben de de belirtiler halen var acaba erken mi yaptırdım ? Bilginiz var mı?
yaa mrb ablalarım bendede artık bebek sendromu başladı istiorum yaaa diorum millet istemez olur nedne olmuoo size sadece bişi sorcam ben şuana ve son 3 aya kadar yumurtlama günler işte ayak kaldırcan filan bilmiyordum acaba başka püf noktalar varmı ve bide ilişkiden sonraa yaklaşım 1 saat sonra abdest alıorum banyoya girioprum öle yapmam daha iyi imiş ama yinedee sürekli 3 saat boyunca akıntı akıooo yaa ilişki akıntısı ve diorum acaba hiç bişi yumurtaya ulaşmadan akıyo olabilirmi olursa nedendir şimdiden saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?