hamilelikteki belirtiler ne zamana kadar sürer ? Hangi noktada tehlikelidir?

Pera_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
112
46
98
Merhaba arkadaşlar , 6 hafta 3 gûnlûk gebeyim. İlk hamileliğim. 5. Haftamdan beri 15-30 dk arası süren sancılarım oluyor. Kahverengi akıntılarım oluyor bi kaç damla her gün. Bulantı hat safhada fakat kusma yok. Halsizlik yorgunlukta cabası. Kısacası yataktan çıkacak dermanım yok . Şuan bu yazıyı bile zor yazıyorum. Bunların hepsi normal mi? Yoksa ben mi ağır geçiriyorum ? Ve normâlsa ne zamana kadar böyle sürecek ? Öneri ve tavsiyeniz varsa lütfen yoruma yazın Bilgisi ve tecrübesi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Allah hamile olan herkesin bu süreceni sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip etsin

Doktorunuz ile görüştünüz mü? Kan değerlerin, vitamin vs bakıldı mı?

Kahverengi akintinizi doktor bilsin.

Digerleri cok normal, vücudunuz tamamen yepyeni birseye adapte olmaya calisiyor :)

Asagi yukari 16.haftaya kadar belirtileriniz devam edecek ama siz alisacaksiniz merak etmeyin.

Kahverengi akintinizi doktor bilsin.

Digerleri cok normal, vücudunuz tamamen yepyeni birseye adapte olmaya calisiyor :)

Asagi yukari 16.haftaya kadar belirtileriniz devam edecek ama siz alisacaksiniz merak etmeyin.
İlk kez olunca insanın ister istemez aklına herşey geliyor ne yazık ki .. Yurt dışında yaşıyorum ve doktorlar 12 haftadan önce görmüyor

Ben 8+4 günlük hamileyim. Geçen haftaya kadar asla bitmicek sandığım mide yanması bulantı, halsizlik, yemek yiyememe sorunlarım vardı. Hatta hamileliğin başında çok iyiyken 5. Haftaya girmemle bir günde çöktüm resmen. Mutfağa bile giremedm. Gaviscon içmek bile işe yaramadı. Hep kuru şeyler ve yoğurt vs tüketebiliyordum. Ama 1 hafta önce çat diye tüm rahatsızlık veren belirtilerim geçti şok oldum. Umarım geri gelmez. Çok zor ve huzursuz edici bir dönem ama geçecek diyenlere kızarken gerçekten 2-3 haftada geçti.

Büyük moral oldu benim için teşekkür ederim sabah akşam kusuyorum yarı ölü gibiyim evde inşallah benimde bir iki hafta içinde geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…