hamilelikten dogumdan korkuyorumm

Kızılırmak mahallesi canım internette sitesinde var adresi. Fiyat konusu biraz zorlar belki ama ben tahlilleri başka yerde yaptırıyorum.
Ne kadar canm fiyat kontrolleri devlette yapip sadece dogumu orda yaptrabiliyo muyuz o zaman fiyat ne olur acaba sen biliyomusun

Ne kadar canm fiyat kontrolleri devlette yapip sadece dogumu orda yaptrabiliyo muyuz o zaman fiyat ne olur acaba sen biliyomusun
Doğum 6-7 bin arası canımm kontroller de 150-200 arası değişiyor. Tahlilleri dışarda yaptırıyorum ama benim özel durumlarımı bildiği için onayladı genelde izin vermezmiş gidenler öyle diyorlar kendisinden duymadım yalan söylemeyeyim şimdi.

Doğum 6-7 bin arası canımm kontroller de 150-200 arası değişiyor. Tahlilleri dışarda yaptırıyorum ama benim özel durumlarımı bildiği için onayladı genelde izin vermezmiş gidenler öyle diyorlar kendisinden duymadım yalan söylemeyeyim şimdi.
[/QU
Braz cokmus ama yne de aklimda ilk oraya gderm canm cokk tesekkr ederm...

Braz cokmus ama saol canim bi umut oldu benm icn:)

Araştırırsan çok güzel doktorlar var Ankara'da devlet istersen de Dışkapı SSK son derece anlayışlı doktorlar var. Tahlillerimi orada yaptırıyorum ben.
Cok saol canim hamilelik zor geciyo dmui

Cok saol canim hamilelik zor geciyo dmui
Bulantı olmasa aslında kolay da folik içmem gerekiyor ama içince daha çok kusuyorum filan karıştım iyice. Senin gönlünden ne geçiyor kız mı erkek sahibi olmak istiyorsun inşallah en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsın sende

Sansliysan hamileligin kolay gecer dogum yapmadigim icin yorum yapamayacagim ama sanssizsan benim gibi 24 saat bulanti cekebilirsin. bu gunlerde biraz hafifledi oncekine gore

Bence kendini esas hazırlaman gereken şey doğum sonrası çünkü hamilelik doğum bir şekilde geçiyor ve unutuluyor. bebekle geçireceğin zamanlara hazır mısın esas

Ben igne görünce kasilan birisi iken hamilelikte serumdan seruma kostum. Yasiyor insan. Anne olmak zaten zor ama benim gibiler icin cok ama cok zor. Ne mi oldu, ikinci hamileligimi iple cektim.
Bebegimi kucagima aldim hemen bir tane daha istiyorum dedim.
Inan yasadiklarimin onda birini yasamayacaksin belki de fakat güclü olmak zorundasin. Ben yasadigin onca seye ragmen ikinci cocugu yapmaya cesaret gösterdiysem sen de bu isin üstesinden geleceksin.
Ama oturup bekleyince korkuyor insan.
Emin ol karninda oldugunu ögrenince igne korkun simdiki gibi olmayacak. Kendiliginden güc geliyor insana.

Ben igne görünce kasilan birisi iken hamilelikte serumdan seruma kostum. Yasiyor insan. Anne olmak zaten zor ama benim gibiler icin cok ama cok zor. Ne mi oldu, ikinci hamileligimi iple cektim.
Bebegimi kucagima aldim hemen bir tane daha istiyorum dedim.
Inan yasadiklarimin onda birini yasamayacaksin belki de fakat güclü olmak zorundasin. Ben yasadigin onca seye ragmen ikinci cocugu yapmaya cesaret gösterdiysem sen de bu isin üstesinden geleceksin.
Ama oturup bekleyince korkuyor insan.
Emin ol karninda oldugunu ögrenince igne korkun simdiki gibi olmayacak. Kendiliginden güc geliyor insana.
Oyle mi dersiniz ben de su an hamileyim igneden serumdan hic korkmam hatta garip bir zevk duyarim ama bulantilardan cok cektim.

Kızlar nolur bana yardım edin hamilelik ve dogumdan cok korkuyorum kendimi hamilelige hazirlayamiyorum kendimi nasıl hazır hissetmeliyim bilmiyorum dogum zaten kabus gibi geliyo bana sezeryan tek umudum ama dogum öncesi ve sonrasi pskolojik olarak nasıl toparlancam bilmiyorum:KK43:([/QUOTE
Hamile kaldığınızda o korkular gidiyor emin olun ki...hatta bir an önce doğum yapsam da yavrum u kucağıma alayım diye heyecanla bekliywceksiniz .hem sandığınız kadar zor olmuyor hele ki sezeryan ben 3.gunde ayaktaydim:) bence bir an önce annelik duygusunu tatmalisiniz

Kızlar nolur bana yardım edin hamilelik ve dogumdan cok korkuyorum kendimi hamilelige hazirlayamiyorum kendimi nasıl hazır hissetmeliyim bilmiyorum dogum zaten kabus gibi geliyo bana sezeryan tek umudum ama dogum öncesi ve sonrasi pskolojik olarak nasıl toparlancam bilmiyorum:KK43:([/QUOTE
Hamile kaldığınızda o korkular gidiyor emin olun ki...hatta bir an önce doğum yapsam da yavrum u kucağıma alayım diye heyecanla bekliywceksiniz .hem sandığınız kadar zor olmuyor hele ki sezeryan ben 3.gunde ayaktaydim:) bence bir an önce annelik duygusunu tatmalisiniz

Oyle mi dersiniz ben de su an hamileyim igneden serumdan hic korkmam hatta garip bir zevk duyarim ama bulantilardan cok cektim.

Kardes ne diyorsun ben yedinci aya kadar kustum ya =( tabi ilk üc ay süründüm, dort bucuk ay gibi yemeye basladim. Yatakta sagdan sola bile dönerken bulaniyordu midem gece gündüz hic gecmedi bulanti. Yani ona ragmen ikinciyi yapabildim ama cok zordu. Tarif edecek kelime yok.

Back
X