• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikten dolayi benmi abartiyorum ?

Kvler hep boyle bizimkinin de herseyi lafta dogurdum ona bile gelEmedi(!) Neden cunki mal bakiyo(!) En iyisi kimseden bisey beklememek.. Beklenti icinde olmazsan uzulmezsin de..Ha bu arada sen hamilesin diye ozel bi yemek istemiyomus esin ben dogurdum geldim arti sezaryendim yemek oldugu halde evde esim ona ozel yemekler hazirlanmiyo diye babama sikayete gitmis yemek yapmiyo demis sukret haline.

Yuh diyesim geldi esine !! Sukur canim ya farkindayim benden beterleri oldugunun

Bi de bi ay erken dogurup gelmisim bi sene arayla ust uste sezaryen olmusum o riskleri atlatmisim dusun adam karim iyi bebegim kuveze girmedi filan diye sukretcegi yerde nabti?Gitti babama sikayet etti karilik yapmiyo diye .

Benim annem gil bile yardım etmediler eşimde uzun çalışıyordu lohusayken ailem kvdem bende kaldı kvdem namaz kıldı annem uyudu kızkardeşim gezdi gezdi geldi akşamları babam gelecek yemek yok üstüne yemek yaptım 40 gün misafir ağırladım ne kötü günledi aklıma geldi yine daraldım şükret en azından kendinden sorumlusunun

Cok sukur ! Daralmanizi cok iyi anliyorum bide yanindaydik diye kendi kendilerini avutuyorlardir simdi

Benim hamileligimin son haftalarinda annem ve kv yanimdaydi. 3 hafta boyunca birde onlara bakmam gerekti. Tabi ben kendim kasiniyodum. Ama kv veya kim gelirse yanina senin yukunu artirmaktan baska birsey degil bence. Tabiki eninde sonunda gelecekler ve o kacinilmaz günler yasanacak:)

Hamileligimde bi ara acile gittim tehlikeli olabilirdi, esim aradi soyledi o gun sadece nasilsin diye sordu bana geride hic aramadi noldu diye. Canin bisey istiyomuyu gectim, yedigime bile laf sokuyodu bi ara. Beni bu aralar aramasinida bence esim diyodur ara felan diye. Sizce bunlara ragmen seviniyormudur torunu icin ? (Tecrubenizden yararlanayim bari :))
Bnimkide karnimdayken sormazdilar .dogumuma bi haftakala evim insaataydi onu tek basima temzlemeye geldim ne kndisi nede kizlari gelmedi.simdide pesimi birakmislar dha dogrusu torunlarinin.evime cocugm yokken 1 yil icinde 2 yada uckez gelen insanlar suan evimden cikmiyolar

Cok sukur ! Daralmanizi cok iyi anliyorum bide yanindaydik diye kendi kendilerini avutuyorlardir simdi
Aynen öyle bide çocuklarımın 40 nı çıkarmışlar uykusuzluk tan agladıgımı biliyorum lohusasın ya duygusalsın dediler üstelik sezeryanlıydım nargozuda çok vermişler korkunç baş ağrılarım var serumlarla ayaktayım keşke gitselerdide ben kendime baksaydım..bazen çocuk istiyorum yeminle gene gelirler diye vazgeciyorum:)

Back
X