bende korktum ama sonra geçti
Ne zaman gecti..? :26: hemen mi yoksa bi kac ay sonra, alistiktan sonra mi??
Ya ben hemen panik yapiyorum.. neyi nasil yapacaz diye.. bu normal mi? Yoksa tadini mi cikarmam lazim..
kesinlikle tadını çıkar....
benim geçmesindeki ilk aşama eşimin test sonucumun pozitif oldugunu ilk söyledigim andan itibaren ki mutluluguydu.
başka bi insan oldu. daha sakin daha evcimen daha bana baglı daha gelecegi duşunen biri oldu. bunların hepsi öncedende vardı tabi serseri degildi sonuçtaama katlanarak artmaya başladı gun geçtikçe...
2. aşama ultrasonda onu görmeye başladıktan sonra oldu. içimde çocugumu buyutmeye başladıgımı anladım ve anne olma fikri her kontrolde biraz daha yerleşti kafama...
3. aşama hareketlerini ilk hissetmeye başladıgımda oldu....
gerçekten yaşıo orda. benim parçam. canımdan can veriom ona.
bunlar birleşince korku falan kalmıo.
sen 3 yıl olmuş tatlım evleneli ben evlendim hamile kaldım :S 8 mayısda evlendim 20 mayıs son adetim daha evime eşime alışamadan hamile kaldım.. bütün hayatım değişti ilk 3 ay bulantı kusma vs..
bebeğime alışmaya başladığım ilk an ise onun ilk tekmesini hissettiğim andı.. sonra tadını çıkarmaya başladımve sonrası inanılmaz güzel geçti.. kızıma kavuşmama 1 gun kaldı..
dert etme bir an önce tadını çıkarmaya bak nyhall de öyle yapmış bak..
galiba hepimiz aynı yollardan gectik. bende beklemedğim bir anda hamile oldugumu ögrendim. hayatımda hiç bu kadar karışık duyguyu bir arada yasamadım.endişe,korku ,mutluluk...
bende 1 senelik evliydim,korkularım vardı. daha sonra bulantı,kusmalar inan eşimle beni yakınlastırdı. bana cok yardımcı oldu. simdi doğuma cok az kaldı ve cok mutluyum onu bir an önce kucagıma almak istiyorum. eminim iyiki olmus diycez. sende korkularını at bir kenara tadını cıkar.birazda naz yap eşine:)
ben çok istediğim için hiç senin gibi korkularım olmamıştı ama inşallah atlatırsın atlatacağınada inanıyorum zaten.şuan daha çok yeni git bi ultrasonda gör belki yine birşey hissetmezsin ama onun ilk tekmesini yediğinn anıı hiçbirzaman unutamazsın düşünsene içinde bi canlı var kıpır kıpır oynuyoo onunla konuşuyorsun senı duyuyo ve cvp verir gibi hareket ediyo .eşim hadi oğluşum annene bi tekme at diyo mesela onu dınler gıbı hareket etmeye benı tekmelemeye başlıyo düşünsene bunları canım ne güzel dimi?şimdi tedirginsin korkuların var ama büyümeye başladıkça o içinde ona nasıl sahip çıkacaksın 1saat hareket etmesin ben ağlamaktan deli oluyorum birşey oldu diye bütün anneler böyle inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım benım
allah sızlere bagıslasın yavrularınızı bende ısterdım ıcımde bı parcam olsun ama hala beklıyorum
Aleynama kavuşmak için şafak doğan güneş (allahın izniyle kızlar )
ben çok istediğim için hiç senin gibi korkularım olmamıştı ama inşallah atlatırsın atlatacağınada inanıyorum zaten.şuan daha çok yeni git bi ultrasonda gör belki yine birşey hissetmezsin ama onun ilk tekmesini yediğinn anıı hiçbirzaman unutamazsın düşünsene içinde bi canlı var kıpır kıpır oynuyoo onunla konuşuyorsun senı duyuyo ve cvp verir gibi hareket ediyo .eşim hadi oğluşum annene bi tekme at diyo mesela onu dınler gıbı hareket etmeye benı tekmelemeye başlıyo düşünsene bunları canım ne güzel dimi?şimdi tedirginsin korkuların var ama büyümeye başladıkça o içinde ona nasıl sahip çıkacaksın 1saat hareket etmesin ben ağlamaktan deli oluyorum birşey oldu diye bütün anneler böyle inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım benım
allah sızlere bagıslasın yavrularınızı bende ısterdım ıcımde bı parcam olsun ama hala beklıyorum
Gercekten canimdan can veriyorum, bu cok guzel bir duygu aslinda... Ben 25 yasinda oldum artik korkmamam lazim diyorum ama aklima sorumluluklar geliyor degisimler yasiyorum. Sanki artik hayatim bi anda tepe taklak olacak gibi geliyor. cokmu bencilim aceba?
hıımmm senin korkular birazda yaşla alakalıymış :)
ben kazık kadarım artık ne korkusu
25 olsam bende panik yapar ve bencil davranırdım. normal bi davranış bence merak etme...
amanin bu korku bana mahsus değilmiş demekki
hareket hissetmeyince bi süre bişi oldu sanıodum. resmen dürtüom kontrol etmek için.
demekki herkes böleymiş. içim rahatladı...
yazık bazen çok acıyorum bebeğime çünkü hiç uyutmuyoruz onu hareketler durdumu belliki bebek uyuyordur dimi ama işte bende panik atak var zaten deli oluyorum birşey oldu diye eşim bi yandan ben bi yandan çocuğu sürekli sallıyoruz kıpırdasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?