Hamilelikten korkmayan hatunlar lütfen piste alalım sizleri :)

ayy maşaAllah canım hamileliğin gibi doğumun da kolay olur inşaAllah darısı kkorkmadan bana olsn :)

Hamileliğin neyi seni korkutuyor. vücudunun bozulması mı,doğum anı mı yoksa çocuk sorumluluğu falan mı?
Şunu düşün bir kadın için en doğal şey çocuk doğurmak dünya var olduğundan beri bütün kadınlar anne oluyor hatta bütün hayvanlar
Ben bu yüzden normal doğum yapmak istiyorum çünkü kadın vücudu buna göre programlanmış benim tek bir korkum var o da çatlaklar

bence doğum anından önce yaşayacağın güzellikleri düşün.. hamilelikte bir çok sorun yaşanabiliyor ama içinde bir canın olması, onun hareketlerini hissetmek inanılmaz bir duygu.. birde ilk hamilelikte başına ne geleceğini bilmediğinden daha rahat olman gerek senin aslında ikinciye ben doğum sebebiyle cesaret edememiştim ama o sürpriz yaptı kendisi konuverdi karnıma iyiki de olmuş, yoksa ben korkumu yenmeyi beklesem ohoooo

vücudumun bozulması hiç aklıma gelmiyor canım doğum anı çok korkutuyor beni can içinden nasıl can çıkar ki diorum birde çevremde doğumu zor olanlar da var aslında bana anlatmayın diorum ama ne kadar kaçabilirsem o muhabbetlerden o kadar kaçıorum gene de bişeyler duyuyosun kulak payı. çocuk sorumluluğunu da extra düşünüorum nasıl o kadarcık bebeği büyütebilirim en iyişekilde yetiştirebilr miyim diyorum buna hazır mıyım diorum ? bütün bunlar korkutuyo canım

insan bilmediği şeyden korkarmış galiba benimki de bu hesap ama inşaAllah bende senin gibi yanlışlıkla kalırım

Dediğim gibi bu dünyanın en doğal şeyi bütün dişi canlılar doğum yapıyor vücutları buna göre yaratılmış ama nedense günümüzde bu çok büyütülüyor sanki olağanüstü bir durummuş gibi.eskiden kadinlar tarlada kendi baslarina dogururlarmis.şuan doğudayım burda hala kadınlar 8 10 tane doğruyor.
Kiminin daha kolay kiminin daha zor olabilir ama zor doğuranlara sor yine olsa yine yaparız derler eminim.

Bir de kasları güçlendirip doğumu kolaylaştırmak için bazı egzersizler var onları netten araştır şimdiden başla hamilelikte devam edersin

Bir de kasları güçlendirip doğumu kolaylaştırmak için bazı egzersizler var onları netten araştır şimdiden başla hamilelikte devam edersin
tamam canım bu hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim :)

evet canım doğru söylüyorsun benim anneannemin başına da gelmiş tarlada hamilelik olayı ama biz o kadınlar kadar güçlü değiliz galiba yaa, şu an çok rahatına düşkün bi nesil yetişio biz de onların kıyısından filan geçmişiz galiba :) ya da hiç başımıza gelmediği için korkuyoruz sanırım...

Ben 25 yaşımda evlendim ve hiç korunmadım çevremde o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan arkadaşım vardı ki bende aynı süreci yaşarım diye korunmak aklımın ucuna bile gelmedi ama hep inşallah bir yılım dolduktan sonra anne olurum diye dua ediyordum Rabbim gönlüme göre de verdi tam bir yıl doldu ve kızım bende burdayım dedi bize :) Doğum korkusu, Bebeğimin geleceği korkusu, Nasıl bir anne olurum korkusu tabiki var. Kolay değil başka bir canlının ömür boyu sorumluluğunu taşımak . hep söylerdim eşime gelinliği giyince herkes gelin olur mesele o değil benden nasıl anne olucak diye tam bu düşüncelere daldığımda kızım anne ben burdayım sağlıklıyım neyin düşüncesi bu diye uyarılar gönderiyor bana ve bu ufacık tekmeler bile var olma nedenimizi anlatıyor aslında rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese bu duyguyu tattırsın içimdeyken böylesine bağlandıysam doğduğunda ne olur düşünmeden edemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…