Hamilelikten önce

alminaseyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
254
39
28
hamile kalmadan once kadin doguma giden muayene olan var mı kızlar nasil muayene yapılıyor sıkıntili bi asamami canimiz yaniyormu. bazi testler yapılıyormuş onlar nasil yapılıyor acaba. sizce hamile kalmadan once doktora mi gitmeli yoksa gerek yok mu tecrubeliler yardmci olursanz sevinirim

Ben gittim muane falan etti vitamin başlıyor kullanmaya

Alttan muane ediyor ultrasonla bakıyor. Alttan kelepçe takıp semear alıyor. Tahlil yapıyor kan tahlili idrar. Bide folik asit başlatıyor

ben alttan muayeneden cok korkuyorum bebek düşünüyorum ama gitmeden mi hamile kalsam diyorum ama sonra da bi sorun cikarsa diye korkuyorum cok stres yaptm suanda adetim gecikti. vajinismus hastasydm yeni yendm sayılır

ya hep aklima kotu seyler geliyor. etrafimda hep kurtaj olanlar dusup yapanlar bide hep sagliksiz olcak diye tedirginim o yuzden tam çocuk yapmaya karar verdikten sonra da aklima boyle seyler gelip stres yapyrn dusunup dusunup duruyorm bu yüzdende simdi adet olamıyorum gunum geldi stresten boyle seyler oluyor

Alttan muayane yapıyor canım yumurtalarına ve kist varmı diye bakılıyor ve 1 sene içersinde smear testi yapılmadıysa yapılıyor enfeksiyon varmı ve kanser taraması gibi birşey yapılıyor o testle ona göre çözüm buluyor doktor. Hamilelik istiyorsan hemen folik asite başla

bu testler beni cok korkuyuyor. folik asitt kafama gore mi kullanmalym sizce canm. bide bu haplar kilo yapyomu

bu testler beni cok korkuyuyor. folik asitt kafama gore mi kullanmalym sizce canm. bide bu haplar kilo yapyomu

Korkmana gerek yok cnm önlem amaçlı şart. Herhangi bir tane alabilirsin ben folidoce kullanıyorum ve hamile kalmadan 3 ay öncesi içmek şart hamileykende doktor devam diyor bebeğin gelişmesi için önemli bu ilaç

iyi de doktora gitsen bebek sağlıklı oluşacak diye bir şey yok ki. sağlıksız gebelik zaten kendini sonlandırıyor. fazla detaycısın heralde

cok fazla tedayciym. sence napmalym gitmesem gebe olunca mi gitsem ki.
yani bu kadar çekiniyorsan gitme bence. bir kaç ay dene. olmazsa içindeki bu doktor korkusu da dinecektir, o zaman gidersin. şu an gitsen bile bir tedavi yapmayacaklardır zaten. 1 yıl sonra tedaviy flan başlıyorlar. aile hekimine gidip folik asit önerisi alabilirsin. bu kadar. o konudada verilen sabit ilaçlar vr zaten. eczane recetesiz bile veriyordu en son.

canim korkacak bise yok alttan muayene ediyor tahlil yapiyor. İliskiye giriyor gbi hafif bi agri oluyor onun disinda canini yakacak bi durum yok. Bence git guzelce muayene ol enfeksiyon fln war mi yumurtalarn iyi durumda mi herseye bakar icin rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…