- 8 Aralık 2016
- 254
- 39
- 28
- Konu Sahibi alminaseyma
-
Evet canım vajinal muayene yapiyornasil muayene etti canm alttan mi
bir şey olmaz. Kall sonra git.ben alttan muayeneden cok korkuyorum bebek düşünüyorum ama gitmeden mi hamile kalsam diyorum ama sonra da bi sorun cikarsa diye korkuyorum cok stres yaptm suanda adetim gecikti. vajinismus hastasydm yeni yendm sayılır
bu testler beni cok korkuyuyor. folik asitt kafama gore mi kullanmalym sizce canm. bide bu haplar kilo yapyomu
doktora gitmeye cesaret etsem. ya ben kan verince bile bayilan biriym neden biraz cesaretlinolamiyorm ki.
iyi de doktora gitsen bebek sağlıklı oluşacak diye bir şey yok ki. sağlıksız gebelik zaten kendini sonlandırıyor. fazla detaycısın heraldeya hep aklima kotu seyler geliyor. etrafimda hep kurtaj olanlar dusup yapanlar bide hep sagliksiz olcak diye tedirginim o yuzden tam çocuk yapmaya karar verdikten sonra da aklima boyle seyler gelip stres yapyrn dusunup dusunup duruyorm bu yüzdende simdi adet olamıyorum gunum geldi stresten boyle seyler oluyor
yani bu kadar çekiniyorsan gitme bence. bir kaç ay dene. olmazsa içindeki bu doktor korkusu da dinecektir, o zaman gidersin. şu an gitsen bile bir tedavi yapmayacaklardır zaten. 1 yıl sonra tedaviy flan başlıyorlar. aile hekimine gidip folik asit önerisi alabilirsin. bu kadar. o konudada verilen sabit ilaçlar vr zaten. eczane recetesiz bile veriyordu en son.cok fazla tedayciym. sence napmalym gitmesem gebe olunca mi gitsem ki.
canim korkacak bise yok alttan muayene ediyor tahlil yapiyor. İliskiye giriyor gbi hafif bi agri oluyor onun disinda canini yakacak bi durum yok. Bence git guzelce muayene ol enfeksiyon fln war mi yumurtalarn iyi durumda mi herseye bakar icin rahatlar.hamile kalmadan once kadin doguma giden muayene olan var mı kızlar nasil muayene yapılıyor sıkıntili bi asamami canimiz yaniyormu. bazi testler yapılıyormuş onlar nasil yapılıyor acaba. sizce hamile kalmadan once doktora mi gitmeli yoksa gerek yok mu tecrubeliler yardmci olursanz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?