- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
Slm herkese sizde yalnız ve kötü mu hissediyorsunuz
ben kendimi kötü hissediyorum
belki dertlesip
birbirimize destek oluruz..
ben kendimi kötü hissediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendimi kötü hissediyorumbelki dertlesip
merhaba ,hamile değilim ama yine de yazmak istedim,yalnız ve kötü hissetmenin nedeni yaşadığın bir şey mi acaba
Merhaba Cnm hamile olmasanda yazabilirsin
doğumdan sonra bunalima girdim galiba
evde bütün gün yalnızım ve ilk bebeğim
olduğu için acemiyim kimsemde yok çok
sıkılıyorum şu an bile yalnızım
Yok Cnm kimse yok allahtan kizim uslu birailen yada bırı yok mu yakınlarında sana yardımcı olabılcek.insan bunalıyo çünkü bebek doğunca yenı bır hayatı oluyo ınsanın.
Ben de hamilelik sonrasi kendini kotu hissedenlerdenim. Annem dogumumda yanimdaydi bir aydan fazla bir sure kaldi.
Ailemden cook uzakta yasiyorum.. cok zor bir durum gercekten. Bana esim buyuk destek oldu. Ona sukrediyorum.
Yillik iznini dogumuma denk getirdi. Evimizde vakit geciriyoruz bebisimizle.. esim bebisimizin altini bile aliyor..masaallah
Kizimla benden cok ilgileniyor. Bende ilk iki hafta yogun stres, aglamalar eksik olmadi. Bebisim cok agliyordu..
Emzikle rahata kavustum diyebilirim.. simdi eskisine gore psikolojim daha iyi. zaman gerekliymis rayina oturmasi icin bazi seylerin..
Yok Cnm kimse yok allahtan kizim uslu bir
bebek ama birde velde kas spazmi yqsiyorum çok
acı veriyor allqh düşmanımın başına vermesin
Hosgeldin Cnm desenw ayniyiz eşinin sana yardım
etmesi çok güzel benim eşim sürekli çalışıyor ben hala
o piskolojiden çıkamadım sen doğum yapali ne kadar
oldu Cnm ilk bebis mı
MasaAllah kizina canim benimkisi cok cadi.. emzigi agzinda tutamiyor. Surekli de emiyor.
Uyumasi disinda surekli emzigini tutmak zorunda kaliyorum. Agzinda ciktig gibi bagirmaya
Aglamaya basliyo. Oyle bir aglayis ki kiyametleri kopariyo resmen..
Benim esim de surekli yogun olarak calisiyor normalde. Simdi izinde oldugu icin rahatiz..
Yalniz kalinca cok zorlanicam. 24 ekimde dogum yaptim canim. Aramizda bir hafta falan vardi
Yanlis hatirlamiyorsam. Ilk bebis.. senin de ilk galiba. Rahatsizligin varmis gecmis olsun.
Rabbim acil sifalar versin. Hastalik zor.. Sagligimiz en buyuk nimetimiz..
Sağol Cnm benim kız işine gelince emzigi tutuyor
işine gelmeyince de tutmuyor dediğin gibi cigligi basiyor
benim bebis bugün 58 günlük oldu senin bebis de 50 günlük
galibaevet benimde ilk bebis tatlım peki annen yada akraban
gelemez mı esin ise başlayınca...iyi dileklerin için teşekkürler
tatlım sağlık çok önemli :-(
Neden yanlış anlayayim tatlım dediklerinde haklisincanım öncelikle gözün aydın maşallah RABBİM sana sağ salim sağlıklı bi bebek nasip etmiş
bence sen bunun için bol bol şükret
eminim çok zordur bakımı bebeğin
ama güzel yönleride zorluğundan bin kat daha çoktur
miniminnacık bi bebek ve o senin eşinin ve sennin ne kadar mükemmel bi varlık düşünsene
ben 3 yıllık evliyim ve bi çocuğum olmasını herşeyden daha çok isterim
yanlış anlama beni lütfen sadece tadını çıkarmaya bak
ben düşünüyorumda keşke benimde olsunda uyumamaya yalnızlığa razıtyım
hem sen yalnız değisin bebişin var ne olur tADInı çıkar ve şükret![]()
Evet canim 50 gunluk. Ikinci aya yaklasiyoruz.. zaman cabucak geciyor.
canim annem zaten hamileligimin son iki haftasindan beri hep yanimdaydi.gideli 15 gun ooldu.
Ailem istanbulda ben ise Mersindeyim. Cook uzak ve zor oluyor. Kizimi gormeye dedesi ve teyzesi geldiler.
Iki gun kalip istanbula geri donduler. Onlara da cook zor geldi. Sevdiklerinden uzakta olmak kotu
Ama artik bebisimiz var. Kucucuk cekirdek bir aile olduk![]()
Ben de hamilelik sonrasi kendini kotu hissedenlerdenim. Annem dogumumda yanimdaydi bir aydan fazla bir sure kaldi.
Ailemden cook uzakta yasiyorum.. cok zor bir durum gercekten. Bana esim buyuk destek oldu. Ona sukrediyorum.
Yillik iznini dogumuma denk getirdi. Evimizde vakit geciriyoruz bebisimizle.. esim bebisimizin altini bile aliyor..masaallah
Kizimla benden cok ilgileniyor. Bende ilk iki hafta yogun stres, aglamalar eksik olmadi. Bebisim cok agliyordu..
Emzikle rahata kavustum diyebilirim.. simdi eskisine gore psikolojim daha iyi. zaman gerekliymis rayina oturmasi icin bazi seylerin..
Merhaba taze anneler bende garip bi psikolojideyimmm. Yani dogumdan sonra cok kotuydum surekli agliyodum. Etrafmdakiler cok korktular, sutun kesilir yapma boyle dediler daha neler neler dedilerama sonradan duzeldim allahtan. Ama simdide surekli bi yetersizlik duygusu icindeyimmm. Kizim cok cadi. uykuya dalamiyor yani uyumuyo cocuk. Uyuyamadikcada cigiriyo napcagimi bilemiyorum. Herkes kucaga alismis bu cocuk ondan agliyo diolar. Almayayim kucaga diyorum emzik veriyorum agzina emzigi firlatiyo. Aglamaktan kizariyo morariyo kaldirmak zorunda kaliuorum. Of diyorum bukadar cocuk nasil uyuyo allahim diyorum. Bide benim bu yaramaz kizi goren bikac arkadsim sunun kizi var bi uslu emiyo uyuyo bunun kizi var cocuk hic aglamiyo diyolar daha sinir oluyorum. Aglamayan cocuk mu olurmus diyorum.
Ole yani icimi doktum bi an aslinda daha neler var icimde de bunaltmayayim sizide.. ama benim kizim cok guzel guuluyo yaa pek datli![]()