Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhablar aramizda afyonlu olan varmi acaba afyonda en iyi kadin dogum hangisi ben daha once dusuk yaptim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum simdi suan galiba hamileyim onermenizi istiyorum kadin dogum doktoru afyon icin
Merhablar aramizda afyonlu olan varmi acaba afyonda en iyi kadin dogum hangisi ben daha once dusuk yaptim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum simdi suan galiba hamileyim onermenizi istiyorum kadin dogum doktoru afyon icin
Sanki regl olcakmis gibi belimde agri var erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi sonra cikti hemen belirginlesmedi birazdaha bekleyim diyorum doktora gitmek icin ama iyi bir doktor bulmam lazim
Yok ben de aynıydım eylül ayında adet görmedim söktürücü ile ekimde adet oldum o ay hamile kalmısım sadece haftasını hesaplarken doktor sorar ama onu da ultrason da büyüklüğe göre söylüyorlar zaten dert etme:) hersey gönlünce olsun
Yok ben de aynıydım eylül ayında adet görmedim söktürücü ile ekimde adet oldum o ay hamile kalmısım sadece haftasını hesaplarken doktor sorar ama onu da ultrason da büyüklüğe göre söylüyorlar zaten dert etme:) hersey gönlünce olsun