Hamilemiyiim

Tygue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
6
0
28
Sozlumle iliskiye girdik ice bosalma durumu olmadi hic Adetim en son 19 nisanda oldu.mayisin 16 si veya 19 unda olmam gerekiyodu 17 gun gecikti suan 2 gun once hamilelik testi yaptim ikikere pozitif cikti ama pozitif cikip hamile olmayqn cok kisi varmis guvenemiyorum.goguslerim sisti miydem surekli bulaniyo zevk suyundan hamile kalma olasiligi cok dusukmus ihtimali varmi

Sozlumle iliskiye girdik ice bosalma durumu olmadi hic Adetim en son 19 nisanda oldu.mayisin 16 si veya 19 unda olmam gerekiyodu 17 gun gecikti suan 2 gun once hamilelik testi yaptim ikikere pozitif cikti ama pozitif cikip hamile olmayqn cok kisi varmis guvenemiyorum.goguslerim sisti miydem surekli bulaniyo zevk suyundan hamile kalma olasiligi cok dusukmus ihtimali varmi
canım testler iki kez pozitif çıkmış ve 17 gün gecikme yaşıyosun tahminen bunu bi tek hamileliğe yormak daha doğru olacaktır. kan testi yaptırarak netleştirmeni tavsiye ederim. zevk suyuyla hamile kalma oranı düşük ama sıfır değil demekki senin de doğurganlık dönemine denk gelmiş ve sevgilinin de sperm hareketliliği iyiymiş ki muhtemelen hamile kalmışsın. umarım nikah tarihinizi öne çekmek gibi bi imkanınız vardır.

Ama hamilelige yonelik pek belirti yok pozitif testlerde cogu kiside yanlis cikiyomus pek emin degilim

Negatif testte yanlis cikma olasiligi vardir ama.pozitif testte yanlis cikma olasiligi yuzde 1 kadar azdir. 6 haftalik falan hamile olmalisiin 2 testte pozitifse.

Boşalma olmadıysa bir kaçamak muhakkak olmuş ki testler iki kere pozitif çıkmış.. Ya da sallıyorsun gerçekten... Yoksa hakikaten gebesin... Tebrikler..

X